5 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η Ράνια Μπουμπουρή στο 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου, που αρχίζει σήμερα στο Ζάππειο Αθηνών

Ένας ιδιαίτερα δημοφιλής θεσμός, που για δεκαετίες τιμά τη διαχρονική αξία του βιβλίου, έρχεται ξανά να φωτίσει την πολιτιστική πλευρά της Αθήνας στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου, από τις 3 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου 2021. Δεδομένου μάλιστα ότι το Φεστιβάλ Βιβλίου δεν πραγματοποιήθηκε πέρυσι εξαιτίας της πανδημίας, το αναγνωστικό κοινό περιμένει φέτος πώς και πώς το καθιερωμένο αυτό ραντεβού με τα βιβλία και τους δημιουργούς τους.

Το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων – Ζάππειο Μέγαρο, καθώς και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.). Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Το Φεστιβάλ αγαπά ιδιαίτερα τα παιδιά και φροντίζει να έρχονται σε επαφή με γνωστές/ούς συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας. Στο πλαίσιο αυτό, η συμπατριώτισσά μας Ράνια Μπουμπουρή, επιτυχημένη συγγραφέας 27 παιδικών βιβλίων, θα αναμένει να γνωρίσει τους μικρούς αναγνώστες και τις μικρές αναγνώστριές της την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, ώρες 11:00-13:00, στο περίπτερο No 153-163 των Εκδόσεων Ψυχογιός.

Με το τελευταίο της βιβλίο, που φέρει τον τίτλο «Πού είσαι;», η Καρπενησιώτισσα συγγραφέας επιχειρεί με γλυκύτητα και χιούμορ να απαλύνει το άγχος αποχωρισμού που συχνά νιώθουν τα μικρά παιδιά μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ