16 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κοριτσάκι 6 ετών με καρκίνο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τη Σαουθάμπτον στις 26 Δεκεμβρίου την 6χρονη οπαδό της ομάδας Άιλα Κέιτον που πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου και δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στο γήπεδο αφού νοσηλεύεται.

Μία σπάνια και όμορφη κίνηση πραγματοποίησε η Γουέστ Χαμ στο ματς που έδωσε κόντρα στη Σαουθάμπτον για την Boxing Day της Premier League. Τα «σφυριά» συμπεριέλαβαν στην αποστολή, με το συμβολικό Νο. 12, την Άιλα Κάτον.

Today, Isla Caton is officially our 12th man

She couldn’t be here for the match, but we’re all with you @islasfight! pic.twitter.com/K44xv1EeIl

— West Ham United (@WestHam) December 26, 2021

Η μικρή Άιλα πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου, έχοντας ένα κακοήθες νευροβλάστωμα, με το οποίο διαγνώστηκε πριν από δύο ετών και από τότε δίνει τη δική της «μάχη», έχοντας ως σύμμαχο και συντροφιά και την αγαπημένη της ομάδα.

Oι γιατροί της έδιναν μόλις τρεις μήνες ζωής, αλλά οι γονείς της δεν το έβαλαν κάτω και πούλησαν το σπίτι τους στο Έσεξ προκειμένου να καλύψουν τα έξοδα θεραπείας σε ειδικευμένη ογκολογική μονάδα στην Βαρκελώνη. Η Άιλα τα κατάφερε, αλλά μετά από 4 χρόνια οι γιατροί εκτιμούν πως η κατάστασή της έχε επιδεινωθεί και δεν επιδέχεται θεραπείας με αποτέλεσμα να της δίνουν ελάχιστο χρόνο ζωής. 

Το «δέσιμό» της με την Γουέστ Χαμ πάντως (το 2018 ο αρχηγός της ομάδας Μαρκ Νόμπλ μπήκε στο γήπεδο κρατώντας την στην αγκαλιά του) έφτασε σε βαθμό που θεωρείται ο 12ος παίκτης των «σφυριών», με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τη Σαουθάμπτον (ήττα με 3-2 για τους γηπεδούχους) σε ένα ματς που δυστυχώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αφού βρισκόταν στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρθηκε όμως εξάλλου εύστοχα από τον λογαριασμό που υπάρχει στο όνομα της μικρή στο Twitter «Όποιον κι αν είναι το σκορ στο ματς η μικρή Άιλα είναι η νικήτρια». 

Isla was due to be a guest @WestHam today but unfortunately she has had to attend the hospital for a blood transfusion, we’re sure the number 12 shirt would be pride of place & whatever the score Isla is a winner pic.twitter.com/yYgKSHHpuh

— Isla Caton (@islasfight) December 26, 2021

 

 

To άρθρο Κοριτσάκι 6 ετών με καρκίνο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Γουέστ Χαμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ