22 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Μαζί για τον Συνάνθρωπο” / Σε εξέλιξη το 3ήμερο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό μπαζάρ – Τα εγκαίνια (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται το τριήμερο χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνει ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ευρυτανίας «Μαζί για τον Συνάνθρωπο», στο ξενοδοχείο “ΕΛΒΕΤΙΑ”, στο Καρπενήσι, το διάστημα 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου.

Το παζάρι λειτουργεί από τις 10.30 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τα δώρα (στολίδια, σπιτικά γλυκά, κεντήματα, διακοσμητικά κ.λπ.) θα διατεθούν σε ευπαθείς οικογένειες του τόπου. Τα εγκαίνια έγιναν το Σάββατο (16/12), στις 6.00 το απόγευμα, παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου, του Διοικητή του Γ.Ν. Καρπενησίου, Δημήτρη Καρατσίκη κ.α.

«Τη βραδιά αυτή, ο εθελοντισμός, από ανθρώπους που τον υπηρετούν με περίσσιο ήθος και απόθεμα ψυχής είναι εδώ, για να μας θυμίσει την ανάγκη έκφρασης αλληλεγγύης, αγάπης, προσφοράς και φιλανθρωπίας προς τον συνάνθρωπο, πλουτίζοντας με ωραία συναισθήματα τις ευγενικές μας ψυχές!», ανέφερε στον χαιρετισμό της η Δήμητρα Γαβρίλη, εκ μέρους του συλλόγου. «Με τα δώρα σας, θα προσφέρετε χαμόγελα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και όλοι μαζί, θα χαρίσουμε ελπίδα σε όσους πραγματικά την έχουν ανάγκη», σημείωσε με τη σειρά της η Αμαλία Παπαγεωργίου.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι τις προσεχείς ημέρες ο Σύλλογος θα επισκεφθεί και το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, μοιράζοντας δώρα και ευχές.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ