28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με φόντο τα ψηλά βουνά των Αγράφων, η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ο.Σ.Α. (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σε υψόμετρο 1.600 μέτρων και παρουσία του δημάρχου Αλέξη Καρδαμπίκη, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ο.Σ. Αγράφων

Στα βουνά έδωσαν ραντεβού τα μέλη και οι φίλοι/ες του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων, με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας που έγινε την Κυριακή (11/1) στο διάσελο του Αγίου Νικολάου Βραγγιανών. Με φόντο τις επιβλητικές βουνοκορφές, οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν ευχές για το 2024, ενώ κατόπιν πραγματοποιήθηκε πεζοπορία ως την κορυφή Μπορλέρο (2.017μ.).

«Με πολλή χαρά κόψαμε και φέτος την πίτα στον Ορειβατικό μας Σύλλογο. Με την παρουσία του μας τίμησε ο Δήμαρχος των Αγράφων, καθώς και φίλοι του Συλλόγου. Ξεκινάμε άλλη μια χρονιά με ενθουσιασμό και με όλο και περισσότερα μέλη που διαρκώς ενισχύουν τις προσπάθειές μας. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να αναδεικνύουμε τις ομορφιές του τόπου μας και με συνέπεια και πολλή δουλειά να ολοκληρώσουμε το μεγάλο έργο που έχουμε αναλάβει. Σας ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη στήριξή σας και συνεχίζουμε όλοι μαζί με περισσότερες δράσεις!», ανέφερε, με αφορμή την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Ο.Σ. Αγράφων, Θωμάς Νταβαρίνος.

Στο δικό του μήνυμα, ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, σημείωσε: «Ακριβώς δίπλα από την παραδεισένια Νιάλα, σε ένα από τα πιο γνωστά σημεία των κεντρικών Αγράφων, συναντηθήκαμε για την κοπή της βασιλόπιτας του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων. Ένας πολύ δραστήριος Σύλλογος, όχι μόνο των Αγράφων αλλά και όλης της Ευρυτανίας, που με τις δραστηριότητες του αναδεικνύει και διαφημίζει τις μοναδικές ομορφιές αυτού του τόπου! Καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες στον ακούραστο και δυναμικό Σύλλογο των Αγράφων!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ