Ξανά στην Ανατολική Φραγκίστα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Το θερινό ησυχαστήριο του Μακαριώτατου και το μήνυμα Καρδαμπίκη (ΦΩΤΟ)

Εδώ και πολλά χρόνια, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος επιλέγει, κατά τους θερινούς μήνες, την Ανατολική Φραγκίστα του Δήμου Αγράφων για ολιγοήμερη ξεκούραση, μακριά από τους ρυθμούς και τα φώτα της πόλης.

Έτσι και φέτος, ο κ.κ. Ιερώνυμος επέλεξε την Αν. Φραγκίστα, όπου είχε και συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγράφων κ. Αλέξη Καρδαμπίκη.

«Στην Ανατολική Φραγκίστα βρέθηκε για μια μικρή ανάπαυλα ξεκούρασης, ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος. Εκεί, στην ηρεμία της αγραφιώτικης φύσης, επισκέφθηκα τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας, όχι εθιμοτυπικά αλλά ουσιαστικά, για να τον καλωσορίσω αλλά και να εκφράσω τη βαθιά εκτίμηση και το σεβασμό μου σε έναν ιεράρχη που έχει δώσει πολλά σε όλη τη διαδρομή του από τη θέση που υπηρετεί, που κρατά πάντα χαμηλούς τόνους αφού κατά κοινή ομολογία είναι ο Αρχιεπίσκοπος της νηφαλιότητας, αλλά και να τον ευχαριστήσω για το σημαντικό κοινωνικό έργο της Εκκλησίας απέναντι σε όλους όσους το έχουν ανάγκη. Μακαριώτατε, καλή ξεκούραση!», έγραψε ο κ. Καρδαμπίκης.