19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας βράβευσε τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Kick Boxing που αγωνίστηκαν στο Μαυροβούνιο (vid)

Σε μια λιτή εκδήλωση, σήμερα (19/11) το μεσημέρι, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, βράβευσε τους αθλητές και εθνικούς προπονητές του Α.Σ. Ευρυτανίας για τις διακρίσεις τους στο European Kickboxing Championship 2021 που διεξήχθη στην πόλη Budva του Μαυροβουνίου.

Όπως έγραψαν τα «Ευρυτανικά Νέα», οι αθλητές και αθλήτριες από το Καρπενήσι, ως μέλη της Εθνικής Ελλάδας, πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, κατακτώντας συνολικά 6 μετάλλια στη διοργάνωση (4 ασημένια, 2 χάλκινα), συγκομιδή που κατέταξε τον Α.Σ. Ευρυτανίας στην κορυφή των ελληνικών σωματείων που συμμετείχαν στον Πανευρωπαϊκό.

Βίντεο από την εκδήλωση στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί μας κάνετε υπερήφανους», είπε προς τους αθλητές και τις αθλήτριες ο αντιπεριφερειάρχης και χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική την παρουσία και εκπροσώπηση σε μεγάλες διοργανώσεις αθλητών από έναν μικρό τόπο, όπως το Καρπενήσι. Εξέφρασε δε τη σταθερή στήριξη της Π.Ε. Ευρυτανίας προς την επίτευξη των στόχων του συλλόγου.

Τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν, οι: Μαρία Κονιαβίτη, Ανδρονίκη Μπαρμπούτη, Χαράλαμπος Μπαρμπούτης, Χαράλαμπος Ζαχαράκης, Βασιλεία Ασπροποταμίτη, Ηλίας Τρίκκας, Κωνσταντίνα Αρωνιάδα, καθώς και οι προπονητές, Σταύρος και Νίκος Ζαρμακούπης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ