Στις 5-6 Οκτωβρίου 2024 το 3ο Karpenissi Trail, αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Μεγάλο Χωριό – Άνοιξαν οι εγγραφές

Στα μονοπάτια της Καλιακούδας θα διεξαχθεί για τρίτη φορά η διοργάνωση αγώνων ορεινού τρεξίματος, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν την έναρξη εγγραφών

Να καθιερωθεί ανάμεσα στο πλήθος των διοργανώσεων ορεινού τρεξίματος (trail running) που διεξάγονται – και διαρκώς πληθαίνουν – ανά την Ελλάδα και να κερδίσει μια θέση στην καρδιά των αθλητών/τριών, φιλοδοξεί το “Karpenissi Trail”, που φέτος θα πραγματοποιηθεί για 3η χρονιά στο Μεγάλο Χωριό και στα ελατοσκέπαστα μονοπάτια της επιβλητικής Καλιακούδας.

Φέτος, οι αγώνες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου 2024 και θα περιλαμβάνουν τρεις διαδρομές για όλα τα επίπεδα, καθώς και μια παιδική: Kaliakouda Trail 26K (κόστος εγγραφής 25 ευρώ), Lakomata Trail 13K (κόστος 15 ευρώ), Gavros Trail 6K (10 ευρώ), Kaliakouda Junior 1K (δωρεάν). Το Μεγάλο Χωριό, στους πρόποδες της Καλιακούδας, θα αποτελέσει και φέτος την εκκίνηση και τερματισμό των αγώνων. Οι εγγραφές άνοιξαν στο www.karpenissitrail.gr, όπου μπορείτε να βρείτε και αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση, το προφίλ των αγώνων, τις διαδρομές κ.α.

«Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος… και όχι μόνο! Παραδοσιακά στο τέλος Ιουνίου το Karpenissi Trail ανοίγει τις εγγραφές του. Μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού, ποιος δεν θα ήθελε να νιώσει την δροσιά στις κορυφές της Καλιακούδας; Έστω και νοερά λοιπόν, κάνοντας την εγγραφή μας φέρνουμε στο μυαλό εικόνες από το όμορφο βουνό και τα δροσερά ελατοδάση που μας περιμένουν 5 & 6 Οκτωβρίου 2024. Πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν σύντομα (…)», αναφέρουν οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους.