26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στον δήμαρχο Καρπενησίου οι γονείς για τα κτηριακά προβλήματα στο 3ο Δημοτικό – Πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσα έγιναν σήμερα, νωρίς το πρωί, σε 3ο Δημοτικό Σχολείο και Δημαρχείο Καρπενησίου, στον Προφήτη Ηλία

Εφαρμόζοντας την απόφαση που ελήφθη στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (17/3), στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δ.Σ., του Ειδικού Σχολείου, του Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 3ου Νηπιαγωγείου, πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου, πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το Δημαρχείο Καρπενησίου.

Τα μέλη του συμβουλίου του συλλόγου, μαζί με τον Διευθυντή, Δημήτρη Αντωνίου, συναντήθηκαν με τον δήμαρχο, Νίκο Σουλιώτη, στον οποίο επέδωσαν ψήφισμα με αναφορά στα σημαντικά -και διαχρονικά- κτηριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το 3ο Δημοτικό Σχ. Καρπενησίου.

Πρώτη προτεραιότητα αποτελεί, τόνισαν σε κάθε τόνο οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, η ολική αντικατάσταση της στέγης της σχολικής μονάδας, που βρίθει κατασκευαστικών αστοχιών και αποτελεί βασική αιτία για τα προβλήματα εισροής υδάτων, ενώ ψηλά στην ίδια λίστα βρίσκεται η αντικατάσταση πορτοπαράθυρων, η εγκατάσταση θερμοπρόσοψης κ.α., δηλώνει στην εφημερίδα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δ.Σ, Δημήτρης Βασιλείου.

Ο δήμαρχος Καρπενησίου ενημέρωσε τους γονείς πως οριστική λύση στο πρόβλημα θα δοθεί με μια ολοκληρωμένη μελέτη, για την οποία ο δήμος έχει υποβάλει τεχνικό δελτίο στη διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας και αναμένει τη χρηματοδότηση με 190.000 ευρώ. Καθησύχασε δε τους γονείς, σημειώνοντας πως δεν τίθεται θέμα ασφάλειας για παιδιά και εκπαιδευτικούς.

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα διαβάσετε στα Ευρυτανικά Νέα της Τετάρτης 22/3/23

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ