27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το γλέντησαν παραδοσιακά οι Ευρυτάνες της Αιτωλοακαρνανίας. Ο ετήσιος χορός του Πανευρυτανικού Συλλόγου (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε, στις 16/3/2024. στο κέντρο διασκέδασης New York, στη Νεάπολη Αγρινίου, ο ετήσιος χορός του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας.

Ευρυτάνες και φίλοι γέμισαν την αίθουσα και σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, διασκέδασαν μέχρι πρωίας ,με τα παραδοσιακά ακούσματα, από το κλαρίνο του Πάνου Κοτρώτσου και τα τραγούδια του Πάνου Λάλεζα και της Πόπης Καραμπά.

«Οι εντυπώσεις για την οργάνωση, τη μουσική και την εξυπηρέτηση, άψογες», αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου και προσθέτουν: «Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, στο χορευτικό “Ρουμελη” που με την παρουσία του έδωσε ένα άλλο φολκλορικό τόνο στην εκδήλωση. Να ευχαριστήσουμε τον συντονιστή της εκδήλωσης τον συμπατριώτη μας, Τσάμη Μπάμπη. Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που δώσατε το παρών στο κάλεσμά μας».

Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, η Βουλευτής Ευρυτανίας, Θωμαΐς (Τζίνα) Οικονόμου, ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, οι Αντιδήμαρχοι Αγράφων, Παν. Γκορόγιας, Παν. Μπράζιας και Κων/νος Ζαρκαδούλας κ.α.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ