Το κοινωνικό πρόσωπο του ΑΠΟΚ. Φιλικό παιχνίδι για την ενίσχυση δασοπυροσβέστη που έχασε το βιός του

Πρωτοβουλία για την οικονομική στήριξη του εθελοντή δασοπυροσβέστη, πατέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, που ενώ επιχειρούσε να σώσει ξένες περιουσίες στη φωτιά της Κερατέας, καιγόταν το σπίτι του

Ο ΑΠΟΚ “Το Βελούχι” αναδεικνύει για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο μέσα από μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Συγκεκριμένα, η ομάδα θα συμμετάσχει σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με τους παλαίμαχους του Κεραυνού Κερατέας στις 13 Ιουλίου 2024, ημέρα Σάββατο, και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λαυρίου «Π. Βογιατζής», στην πόλη Λαυρεωτικής.

Ο αγώνας αυτός δεν είναι απλά μια αθλητική διοργάνωση, αλλά μια πράξη στήριξης για έναν οικογενειάρχη εθελοντή, ο οποίος έχασε το σπίτι και το αυτοκίνητό του στην καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε πρόσφατα στην Κερατέα. Με την κίνησή αυτή, ο ΑΠΟΚ επιδιώκει να βοηθήσει οικονομικά και ηθικά τον εθελοντή δασοπυροσβέστη Αλέξανδρο Τυφλίδη, πατέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, που έχασε το βιός του ενώ προσπαθούσε να σώσει ξένες περιουσίες στην Κερατέα.

«Ο ΑΠΟΚ ” Το Βελούχι ” συνεχίζοντας στο πλαίσιο των κοινωνικών και αθλητικών δράσεων που κινείται θα παίξει στην Κερατέα με τους παλαίμαχους της ομώνυμης ομάδας του Κεραυνού στις 13/7/24 και ώρα 19:00 στο γήπεδο Π. Βογιατζής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί για την ενίσχυση του οικογενειάρχη εθελοντή που έχασε το σπίτι του και το αυτοκίνητό του στην μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Κερατέα!», αναφέρει ο σύλλογος από το Καρπενήσι. «Ο ΑΠΟΚ “Το Βελούχι” και ο πρόεδρος, Παναγιώτης Ρεσίτης, ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Λιούμη και τα μέλη της ομάδας του Κεραυνού Κερατέας και υπόσχονται συνέχεια και ανάπτυξη στη σχέση αλληλοσεβασμού και δράσεων που έχουν αναπτύξει οι δύο ομάδες!», καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.