20 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Α. Γεωργιάδης από Φλώρινα: Η Ν.Δ. είναι το μοναδικό κόμμα που έχει σχέδιο για την ανάπτυξη της Δυτ. Μακεδονίας

“Η Ν.Δ. είναι το μόνο κόμμα που έχει σχέδιο για την ουσιαστική ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας στη μετά λιγνίτη εποχή με το πρόγραμμα της δίκαιης μετάβασης και αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι ψηφοφόροι της Δυτικής Μακεδονίας, ενόψει και των Ευρωεκλογών”, τόνισε μεταξύ άλλων από τη Φλώρινα ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις επικείμενες ευρωεκλογές και απευθυνόμενος στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα των εκλογών της γείτονας χώρας και την εκλογή του Ακροδεξιού κόμματος VMRO και τις δηλώσεις σχετικά με την συμφωνία των Πρεσπών τόνισε, πως: “Παρακολουθώ το θέμα με τις εξελίξεις στην γείτονα χώρα και θέλω να δω αν θα καταργήσουν μια συμφωνία διεθνή. Έχω πολλές αμφιβολίες για το αν θα προχωρήσει στην κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών”.

Τέλος ο κ. Γεωργιάδης κατά την διάρκεια της συνάντησης του με φορείς της περιοχής και στελέχη του κόμματος τόνισε, πως σύντομα θα ξαναέρθει στην περιοχή, προκειμένου να έχει συναντήσεις με κατοίκους των ακριτικών κοινοτήτων της Φλώρινας και της Δυτικής Μακεδονίας, ενόψει και των ευρωεκλογών που είναι και “το μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει το κόμμα για τη σταθερότητα και τη δυναμική παρουσία της χώρας στην Ευρώπη και τις αποφάσεις του μέλλοντος για την ίδια τη χώρα”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ