20 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί ο Γ. Βρούτσης

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού θα παραβρεθεί τη Δευτέρα (05/02) στις 18:30 στη συνεδρίαση του Δ.Σ. των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης και στην κοπή της πίτας τους στο Αλεξάνδρειο.

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί το προσεχές διήμερο (5-6 Φεβρουαρίου) ο Γιάννης Βρούτσης. Στην εκδήλωση θα βρεθει μαζί με σημαντικές αθλητικές προσωπικότητες, όπως η “χρυσή” Ολυμπιονίκης και αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου, ο Ολυμπιονίκης της γυμναστικής Βασίλης Τσολακίδης, ο Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης, οι πρωταθλητές Ευρώπης στο Euro 2004, Ζήσης Βρύζας και Άγγελος Χαριστέας (επίσης αντιπεριφερειάρχης) κ.ά.

Ο κ. Βρούτσης θα παραστεί και στην κοπή της πίτας του Μακεδονικού, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του συλλόγου, Παύλου Ανδρώνη.

Αύριο Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού θα συναντηθεί στις 09:30 με τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας–Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, και στις 10:30 με τον δήμαρχο, Στέλιο Αγγελούδη, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.//Α.

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ