19 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Επιδείνωση του καιρού και βροχές από τα ξημερώματα στην Ευρυτανία, με κακοκαιρία σχεδόν ολόκληρη η εβδομάδα

Με άστατο καιρό, βροχές κατά τόπους ισχυρές και χιονοπτώσεις στα μεγάλα υψόμετρα, θα αρχίσει η νέα εβδομάδα στην Ευρυτανία, ενώ η κακοκαιρία θα διατηρηθεί και τις επόμενες ημέρες. Πιθανόν σποραδικά θα εκδηλώνονται έντονα φαινόμενα, γι’ αυτό απαιτείται η δέουσα προσοχή.

Ήδη από τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/12) οργανωμένο σύστημα από τα δυτικά θα προκαλέσει επιδείνωση του καιρού, με βροχές, μπόρες ή/και καταιγίδες, ενώ ενισχυμένοι θα πνέουν οι άνεμοι (Δ-ΝΔ). Ο κύριος όγκος των φαινομένων αναμένεται νωρίς το πρωί. Το πέρασμα θα είναι σχετικά σύντομο και θα κινηθεί ανατολικά, με αποτέλεσμα οι βροχές σταδιακά να γίνονται λιγότερες μετά το μεσημέρι. Σε μεγάλα υψόμετρα θα χιονίσει, πιθανόν αξιόλογα. Δεν θα ανέβει πάνω από τους 9c η θερμοκρασία.

Πρόσκαιρη καιρική βελτίωση αναμένεται την Τρίτη (8/12) στην Ευρυτανία, με πιθανότητα για μεμονωμένες και ασθενείς βροχοπτώσεις, ωστόσο το διήμερο Τετάρτη (9/12) και Πέμπτη (10/12) διαφαίνεται ισχυρή κακοκαιρία, με έντονα φαινόμενα και μεγάλα ύψη βροχής στο σύνολο του νομού. Στα πολύ ορεινά θα εκδηλωθούν πυκνές χιονοπτώσεις.

Περισσότερα στα Ευρυτανικά Νέα που κυκλοφορούν την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ