18 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν παραχώρησε Λίνγκαρντ λόγω Γκρίνγουντ

Ο «υπηρεσιακός» προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ τόνισε την Πέμπτη (03/02) πως η αγγλική ομάδα δεν έδωσε το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Τζέσε Λίνγκαρντ στο χειμερινό, μεταγραφικό «παράθυρο», λόγω της υπόθεσης του Μέισον Γκρίνγουντ.

Ο Γκρίνγουντ συνελήφθη την περασμένη Κυριακή (30/01), κατηγορούμενος για βιασμό και ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του και τέθηκε εκτός ομάδας. Την Τρίτη (01/02) στις κατηγορίες εναντίον του 20χρονου επιθετικού, προστέθηκε και η απειλή δολοφονίας.

Πριν από τον αγώνα Κυπέλλου εναντίον της Μίντλεσμπρο την Παρασκευή (04/02), ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» υπογράμμισε πως δεν θα δεχόταν ερωτήσεις για τον Γκρίνγουντ, ζητώντας να γίνει σεβαστή η διαδικασία της έρευνας που διεξάγεται, τόνισε όμως πως όλα όσα έγιναν με τον 20χρονο επιθετικό, «επηρέασαν» και το θέμα του Λίνγκαρντ.

«Κι επιπλέον δεν μπορούσαμε να βρούμε τις προτάσεις που θέλαμε από άλλα κλαμπ» πρόσθεσε ο Ράνγκνικ ο οποίος ανέφερε ακόμη πως ο Πολ Πογκμπά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Μίντλεσπρο τρεις μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του με την Εθνική Γαλλίας.

sports.ert.gr.

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ