19 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Νίκος Μελίσσας για το πέναλτι: «Θεωρώ πως πρώτος εγώ έχω ακουμπήσει τη μπάλα»

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Νίκος Μελίσσας, μίλησε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για την επίμαχη φάση του πέναλτι που ήταν πρωταγωνιστής.

Η φάση του 69ου λεπτού, όταν ο Νίκος Μελισσάς, συγκρούστηκε με τον Ματιέ Βαλμπουενά στην γωνία της περιοχής, με το VAR να υποδεικνύει το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ήταν η καθοριστική της αναμέτρησης, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός. Ο τερματοφύλακας των Αγρινιωτών μίλησε για τη φάση στην κάμερα της Cosmote τονίζοντας πως δεν έχει δει το video, αλλά θεωρεί πως βρήκε πρώτα τη μπάλα.

Όσα δήλωσε ο Νίκος Μελίσσας 

«Δυστυχώς δεν έχω δει τη φάση για να σας πω τι έχει γίνει. Δεν θυμάμαι και πάρα πολλά. Θυμάμαι έκανα μία έξοδο και μετά μία σύγκρουση. Θεωρώ πως πρώτος εγώ έχω ακουμπήσει τη μπάλα, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να δώ το βίντεο για να είμαι σίγουρος.

Έμεινα κάποια λεπτά κάτω, έχασα τις αισθήσεις μου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα το κρίνει αυτή η φάση. Το σκορ ήταν 1-1 τότε. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε στο τέλος με κάποιες μπαλιές, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Αυτή η εικόνα και αυτό το παράδειγμα πρέπει να είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε. Να παίζουμε όλοι στο 100% των δυνατοτήτων μας και από εδώ και πέρα να παίρνουμε περισσότερα αποτελέσματα. Πάντα όταν ξέρεις πως τα έχεις δώσει όλα στον αγώνα και έχεις ματώσει στην κυριολεξία, είσαι περήφανος για τον εαυτό σου.»

To άρθρο Νίκος Μελίσσας για το πέναλτι: «Θεωρώ πως πρώτος εγώ έχω ακουμπήσει τη μπάλα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ