19 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Ζαν Τοντ στέκεται δίπλα στον Μίχαελ Σουμάχερ: «Δεν τον αφήνω μόνο του»

Το πρώην «αφεντικό» της Ferrari και καλός φίλος του Μίχαελ Σουμάχερ, Ζαν Τοντ, στέκεται στο… πλευρό του θρύλου της Formula 1 και της οικογένειας του.

Λιγοστές είναι οι πληροφορίες που βγαίνουν όλα αυτά τα χρόνια για την υγεία του Μίχαελ Σουμάχερ. Ένα από τα άτομα όμως που έχουν γνώση για την τρέχουσα κατάσταση του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή είναι ο Ζαν Τοντ.

Το πρώην αφεντικό της Ferrari και καλός φίλος του θρύλου της Formula 1 παραδέχθηκε ότι βλέπει τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή τουλάχιστον δύο φορές το μήνα.

Με δηλώσεις του στην «Corriere della Serra» ο Ζαν Τοντ τόνισε: «Δεν τον αφήνω μόνο του. Αυτός, η Κόριννα (σ.σ σύζυγος του «Σούμι»), η οικογένεια, έχουμε ζήσει τόσα πολλά μαζί. Αυτά τα όμορφα που έχουμε βιώσει είναι μέρος μας και αυτό συνεχίζεται.”

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Ζαν Τοντ μίλησε στο «PA» για τον καλό του φίλο και επέμεινε ότι εξακολουθεί να «πολεμά». «Είδα τον Μίχαελλ την περασμένη εβδομάδα. Παλεύει.

Θεέ μου, ξέρουμε ότι είχε ένα τρομερό και ατυχές ατύχημα σκι που του προκάλεσε πολλά προβλήματα. Αλλά έχει μια καταπληκτική γυναίκα δίπλα του, έχει τα παιδιά του, τις νοσοκόμες του, και μπορούμε μόνο να του ευχόμαστε το καλύτερο και να ευχηθώ και στην οικογένεια το καλύτερο.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι κοντά τους μέχρι να μπορέσω να κάνω κάτι και μετά θα το κάνω.» Ανέφερε σχετικά ο Γάλλος, που βρίσκεται στο τελευταίο έτος της θητείας του στον προεδρικό θώκο της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού αφού δεν σκοπεύει να θέσει ξανά υποψηφιότητα

Θυμίζουμε ότι ο Μίχαελ Σουμάχερ δίνει το… μεγάλο αγώνα από τον Δεκέμβριο του 2013, μετά τον τραυματισμό του κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

To άρθρο Ο Ζαν Τοντ στέκεται δίπλα στον Μίχαελ Σουμάχερ: «Δεν τον αφήνω μόνο του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ