20 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στα Δωδεκάνησα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς Κ. Σαράντη και Γ. Σακελλαρίδης

Την ευκαιρία να συζητήσουν τις θέσεις του κόμματός τους με κατοίκους και επιχειρηματίες σε Κω, Νίσυρο και Τήλο αξιοποίησαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς Κατερίνα Σαράντη και Γαβριήλ Σακελλαρίδης, στη διάρκεια περιοδείας τους στα Δωδεκάνησα..

Χαρακτήρισαν κρίσιμη τη μάχη των ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου, υπογραμμίζοντας την ανάγκη αναδιαμόρφωσης των πολιτικών συσχετισμών στο ευρωκοινοβούλιο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που βιώνουν ιδιαίτερα οι νησιωτικές κοινωνίες.

Οι  Κατερίνα Σαράντη, πρωταθλήτρια παρατριάθλου, με καταγωγή από τη Ρόδο και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος, με καταγωγή από τη Νίσυρο, επικεντρώθηκαν στην ανάγκη συγκρότησης “μιας ισχυρής αριστερής, προοδευτικής αντιπολίτευσης με πρόταγμα την κοινωνική δικαιοσύνη”.

‘’Υγεία, ακρίβεια, στεγαστικό, πράσινη ανάπτυξη, διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας αποτελούν προτεραιότητες της Νέας Αριστεράς στην διαμόρφωση ενός εναλλακτικού σχεδίου διακυβέρνησης’’ σύμφωνα με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που δήλωσαν αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και για την επόμενη μέρα.

Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές συνόδευαν τοπικά στελέχη του κόμματος και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας τους στα Δωδεκάνησα είναι η Ρόδος, όπου  θα συναντηθούν το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαΐου με φίλους και τοπικούς φορείς στο κέντρο  της πόλης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ