17 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στην αγορά του Αμαρουσίου ο Κ. Μητσοτάκης -Πάσχα στην Τήνο και έναρξη περιοδειών για τις ευρωεκλογές

Η ακρίβεια παραμένει το σημαντικότερο πρόβλημα της κοινωνίας και αποτελεί ένα από τα κεντρικά σημεία της προεκλογικής αντιπαράθεσης. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πολιτικοί αρχηγοί σήμερα επέλεξαν να επισκεφθούν κεντρικές αγορές της Αθήνας για να σχηματίσουν μια εικόνα της αγοραστικής κίνησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην αγορά του Αμαρουσίου και συνομίλησε με καταναλωτές και εμπόρους, επαναλαμβάνοντας πως η κυβέρνηση στέκεται δίπλα στους πολίτες.

Στο επίκεντρο η πορεία της αγοραστικής κίνησης ενόψει του πασχαλινού τραπεζιού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άναψε ένα κεράκι στον ιερό μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου και αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες.

Mετά από λίγες ημέρες ξεκούρασης με την οικογένειά του στην Τήνο, ο πρωθυπουργός θα ξεκινήσει ένα πυκνό πρόγραμμα περιοδειών σε όλη την Ελλάδα με επισκέψεις στην Περιφέρεια αλλά και σε γειτονιές της Αττικής.

Η εκλογική μηχανή της ΝΔ θα πατήσει γκάζι με στόχο να εκπεμφθούν τα προεκλογικά μηνύματα και διλήμματα στους πολίτες ενόψει των ευρωεκλογών.

Τα γαλάζια διλήμματα των ευρωεκλογών:

Σταθερότητα ή περιπέτειες;

Συνέχιση ανάπτυξης ή νέα πειράματα;

Μεταρρυθμίσεις ή καθήλωση;

Στο πεδίο της οικονομίας και της ακρίβειας – όπως έχει ήδη προαναγγείλει θα σηκώσει το γάντι απαντώντας στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας συζήτηση στη βουλή, προτάσσοντας αφενός τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί για τη συγκράτηση του πληθωρισμού και αφετέρου το βασικό πρόταγμα της κυβέρνησης που είναι η μόνιμη αύξηση των εισοδημάτων των πολιτών. Και μπορεί οι ρυθμοί να είναι προεκλογικοί, ωστόσο το κυβερνητικό έργο συνεχίζεται κανονικά, καθώς πριν από την ευρωκάλπη της 9ης Ιουνίου αναμένεται το υπουργικό συμβούλιο να συνεδριάσει εκ νέου με σημαντικά θέματα στην ατζέντα.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιτζή, Δημήτρης Γκάτσιος

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ