20 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στη γενέτειρά του, το Μοναστηράκι Αγράφων, θα ταφεί ο μουσικός Π. Θεοδωρογιάννης, που πέθανε σε ηλικία 64 ετών

Οι Ευρυτάνες αποχαιρετούν τον Πάνο Θεοδωρογιάννη, τον κιθαρίστα και τραγουδιστή του δημοτικού τραγουδιού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών, έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την οικογένεια του εκλιπόντος, έγινε γνωστό ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Κυριακή (19/2), στις 11:30 το πρωί, στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, ενώ η ταφή του θα γίνει τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Μοναστηράκι Αγράφων Ευρυτανίας, το χωριό απ’ όπου καταγόταν.

Για τον θάνατο του Πάνου Θεοδωρογιάννη, ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, έγραψε τα εξής:

«Μεγάλη απώλεια για το Δημοτικό Τραγούδι αλλά και την Ευρυτανία, ο πρόωρος θάνατος του κιθαρίστα και τραγουδιστή των Ευρυτάνων Πάνου Θεοδωρογιάννη. Με τον γλυκό ήχο της κιθάρας του και τη μελωδική φωνή του, στόλιζε τις γιορτές, τα πανηγύρια και όλες τις εκδηλώσεις στην Ευρυτανία αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Ένας σπουδαίος, καλόκαρδος, ευγενής, υπέροχος μουσικός, ταλαντούχος, γενναιόδωρος και συνάμα ταπεινός τραγουδιστής και οργανοπαίκτης. Με το έργο του, ο Πάνος Θεοδωρογιάννης, αφήνει μία πλούσια μουσική κληρονομιά που τον κατατάσσει μεταξύ των σημαντικών δημοτικών καλλιτεχνών. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ