17 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χρύσα Σουλιώτη: “Στόχος μας να αναπλάσουμε και να αναμορφώσουμε κάθε σχολείο ξεχωριστά στα Άγραφα”

Η αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Αγράφων κ. Χρυσούλα Σουλιώτη, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης του κτηρίου και ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου, του σχολικού συγκροτήματος Βαλαώρας.

Είναι ένα από τα έργα τα οποία έχει προγραμματίσει η δημοτική αρχή να πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα, στα σχολικά κτίρια του δήμου.

Η κυρία Σουλιώτη στην προσωπική της σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα έγραψε:

“Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγράφων, εδώ και δύο χρόνια ξεκίνησε και συνεχίζει σταθερά την βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των σχολικών μονάδων της. Το πρώτο ολοκληρωμένο έργο συντήρησης και επισκευής του περιβάλλοντος χώρου και του κτηρίου του σχολικού συγκροτήματος Βαλαώρας ολοκληρώθηκε με επιτυχία.”

“Στόχος μας να αναπλάσουμε και να αναμορφώσουμε κάθε σχολείο ξεχωριστά με την ευχή κάθε μαθητής μας, να απολαμβάνει το σχολικό του περιβάλλον. Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά η θέληση κάθε μέλους της επιτροπής είναι το ίδιο μεγάλη”.

“Ως Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής και αντιδήμαρχος Παιδείας, θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος της επιτροπής μας ξεχωριστά. Αλλά και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Αθανασίου για την καθημερινή παρουσία του και συνδρομή  στο έργο!“

 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ