8 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αύριο οι ανακοινώσεις για εκκλησίες, καταστήματα & κομμωτήρια

Την επιφύλαξη των ειδικών και της κυβέρνησης για οποιοδήποτε άνοιγμα στη λειτουργία των καταστημάτων τα Χριστούγεννα, όσο το επιδημιολογικό φορτίο παραμένει στα υψηλά επίπεδα των τελευταίων ημερών, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha το πρωί της Πέμπτης (10/12), ο κ. Πέτσας είπε: «Είναι βέβαιο ότι δε θα πάμε σε άνοιγμα όπως πολλοί το είχαν φανταστεί» και έκανε λόγο για ‘καμπανάκια’ μετά τις εικόνες συνωστισμού σε Harrods και Γαλλία. Για το τι ακριβώς θα γίνει σε λιανεμπόριο, εκκλησίες και κομμωτήρια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε σε ανακοινώσεις την Παρασκευή 11/12.

«Είναι πολύ υψηλό το επιδημιολογικό φορτίο, δεν πέφτουν ακόμα τα κρούσματα, δεν αποσυμφορούνται οι ΜΕΘ με τον βαθμό που θα θέλαμε, οι επιστήμονες είναι πολύ επιφυλακτικοί για οποιοδήποτε περαιτέρω άνοιγμα», τόνισε. «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε 3ο κύμα, καλύτερο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν. Να δείξουμε όλοι αυτοσυγκράτηση, να προσέξουμε τις επαφές μας. Με την οικογένειά μας, με το στενό κύκλο μας να μείνουμε σπίτι για να περιορίσουμε τη διασπορά» είπε ακόμα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ