12 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χωρίς σοβαρά προβλήματα το πέρασμα του “Διομήδη” – Με 30 μηχανήματα επιχειρεί η ΠΕ Ευρυτανίας – Τι λέει ο Άρης Τασιός (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Πυκνές χιονοπτώσεις σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (11/1) στα ανατολικά και κεντρικά της Ευρυτανίας, απόρροια της κακοκαιρίας Διομήδης. Μετά τις 11πμ υπάρχει ύφεση των φαινομένων, ενώ η άνοδος της θερμοκρασίας έχει ως αποτέλεσμα κάτω από τα 1000 μέτρα να εκδηλώνονται βροχές.

Με τριάντα μηχανήματα επιχειρεί να διατηρήσει ανοικτό το οδικό δίκτυο η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, δίχως μέχρι στιγμής να καταγράφονται σοβαρά προβλήματα, όπως δηλώνει στα Ευρυτανικά Νέα ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αριστείδης Τασιός. Απαραίτητες είναι, πάντως, σε πολλά σημεία οι αντιολισθητικές αλυσίδες, που θα πρέπει να διαθέτουν όσοι οδηγοί κινηθούν σήμερα στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού.

Όπως έγραφαν τα Ε.Ν., με απόφαση του Δήμου Καρπενησίου, κλειστό θα παραμείνει σήμερα (11/1) και αύριο (12/1) το Γυμνάσιο – ΛΤ Φουρνάς.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώθηκε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στα κάτωθι σημεία του ν. Ευρυτανίας:

• Στην Εθνική Οδό Λαμίας – Καρπενησίου, από την 64η χ/θ έως 66η χ/θ,
• Στην Παλαιά Εθνική Οδό Λαμίας – Καρπενησίου, από την 65η χ/θ έως 67η χ/θ,
• Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου- Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου, από την 1η χ/θ έως 15η χ/θ,
• Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου- Φουρνά- Καρδίτσας, από 12η χ/θ θέση «Βράχος», μέχρι τα όρια με το Νομό Καρδίτσας, θέση «Ζαχαράκι»,
• Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου- Κρικέλλου – Δομνίστας, από την 6η χ/θ έως 42η χ/θ,
• Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Προυσού – Αγρινίου, από την 35η χ/θ θέση «Αραποκέφαλα» έως 45η χ/θ,
• Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου- Φιδακίων – Σελλά, από την 3η χ/θ έως 25η χ/θ,
• Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου- Στενώματος, από την 2η χ/θ έως 15η χ/θ.

Στη Σήραγγα Τυμφρηστού
Στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ