12 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Έσπασαν καρέκλες που είχαν τοποθετηθεί στο Αμφιθέατρο της Βασικής Βιβλιοθήκης για την αποψινή Θεατρική Παράσταση

Ο δήμος θα προβεί σε μηνύσεις κατά αγνώστων και όπως λένε αυτή την φορά δεν θα χαριστούν, αποσύροντας μηνύσεις όπως έγινε στο παρελθόν

Ο απλός πολίτης, κάτοικος αυτής της πόλης, εξοργίζεται με την χυδαία δραστηριότητα γνωστών – αγνώστων, με ό,τι συνέβη χθες στα σκοτάδια, στη Βασική Βιβλιοθήκη Καρπενησίου και την καταστροφή που επέφεραν οι δράστες.

Οι άνθρωποι του δήμου, είχαν φροντίσει από νωρίς χθες, να  ετοιμάσουν τον χώρο του αμφιθεάτρου με καρέκλες, ώστε ο χώρος να είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους θεατές για την αποψινή θεατρική παράσταση «Μαλλιά κουβάρια» που θα γίνει στις 21:00 το βράδυ (με δωρεάν είσοδο).

Όταν όμως σήμερα το απόγευμα οι άνθρωποι του δήμου βρέθηκαν στο αμφιθέατρο για τις τελευταίες λεπτομέρειες, αντίκρισαν την καταστροφική μανία γνωστών – αγνώστων οι οποίοι με ένα χθεσινοβραδινό τους «πέρασμα» από το σημείο, κατέστρεψαν τις… μισές καρέκλες.

Πληροφορίες πάντως θέλουν να έχουν καταγραφεί σε κάμερες οι δραστηριότητες των αγνώστων, ενώ ο δήμος Καρπενησίου θα προχωρήσεις σε μηνύσεις κατά αγνώστων.

“Ήταν όλα έτοιμα για τη θεατρική παράσταση απόψε το βράδυ, δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά αντικρίσαμε τις εικόνες καταστροφής. Η δημόσια περιουσία είναι όλων μας και θα πρέπει να την σεβόμαστε!”, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμος Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ