9 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εvrytania Trail Races / Περισσότεροι από 100 δρομείς έτρεξαν στη διαδρομή των 12χλμ από τη Σκοπιά ως τους Στάβλους (αποτελέσματα)

Με τη διαδρομή των 12 χιλιομέτρων (650μ. θετική υψομετρική διαφορά) άνοιξε, το απόγευμα του Σαββάτου (11/6), η αυλαία των διήμερων αγώνων ορεινού τρεξίματος Εvrytania Trail Races. Συνολικά 108 δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα έτρεξαν από τη Σκοπιά ως τους Στάβλους, μέσα από μονοπάτια και δασικούς δρόμους στα ελατοδάση της νοτιοανατολικής Ευρυτανίας.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Στέλιος Πετρούτσος που κάλυψε την απόσταση σε 1:08:24, με δεύτερο τον Βασίλη Τσιμογιάννη (1:14:59) και τρίτο τον Νίκο Ράλλη (1:15:19)· πολλές ήταν και οι ευρυτανικές συμμετοχές.

Παρόντες στους αγώνες και στην τελετή απονομών ήταν, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Καρπενησίου, Γιάννης Σβερώνης, πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων κ.α.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου ’22 προγραμματίζεται η μεγάλη, κυκλική διαδρομή των 30 χιλιομέτρων (1600μ. θετικής υψομετρικής). Στις 9 το πρωί οι αθλητές θα εκκινήσουν από τη Δομνίστα (ξωκλήσι Προφ. Ηλία) και θα περάσουν διαδοχικά από τους Στάβλους, το Κρίκελλο και τη Σκοπιά, προτού επιστρέψουν στο σημείο αφετηρίας.

Τα αποτελέσματα του αγώνα των 12χλμ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ