8 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ιδανική για μια βόλτα στο χιονισμένο Βελούχι ήταν η σημερινή ημέρα (ΦΩΤΟ)

Οι χιονοπτώσεις των προηγούμενων ημερών έντυσαν στα λευκά το Βελούχι και τις πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου. Σήμερα, Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, πολλοί -Καρπενησιώτες και επισκέπτες- ήταν όσοι επέλεξαν να βρεθούν για μια βόλτα στο βουνό.

Οικογένειες και παιδιά χάρηκαν το πρώτο χιόνι του εφετινού χειμώνα, την ώρα που, μετά τη διενέργεια δύο άγονων δημοπρασιών για την εκμίσθωση της χρήσης και εκμετάλλευσης των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου, η ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ αναμένεται να φθάσει σε συμφωνία εκμίσθωσης, με τροποποιήσεις και συμπληρώσεις σε σύγκριση με την αρχική διακήρυξη, έπειτα από σχετικό αίτημα των ενδιαφερόμενων. Ενδιαφέρον έδειξε μία εταιρεία, με έδρα τη Λαμία.

«Παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε στη δημοπρασία του Χιονοδρομικού και η επαναληπτική δημοπρασία κατέστη άγονη για την περεταίρω διευκρίνιση όρων της διακήρυξης, αλλά και τροποποίησης αυτής. Η διαδικασία συνεχίζεται με το στάδιο της διαπραγμάτευσης και αναμένεται να τελεσφορήσει (…). Για να μην υπάρχουν περαιτέρω καθυστερήσεις, οι εργασίες για την προετοιμασία του Κέντρου γίνονται κανονικά», δήλωσε στα “Ευρυτανικά Νέα” ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Άρης Τασιός.

(ΦΩΤΟ: Αλ. Λαμπράκης)
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ