19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή η τετρακίνητη εξόρμηση της ΑΛΑΚ στα δάση της Ευρυτανίας

Την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν πτυχές του πιο ορεινού νομού, οδηγώντας αυτοκίνητα 4Χ4, είχαν οι συμμετέχοντες στη μονοήμερη εκδρομή που οργάνωσε η τοπική λέσχη

Εξόρμηση στην ευρυτανική φύση με οχήματα 4Χ4, οργάνωσε η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου, την περασμένη Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023. Η συμμετοχή κρίνεται ιδιαίτερη ικανοποιητική καθώς πήραν μέρος περισσότερα από σαράντα αυτοκίνητα και ογδόντα άνθρωποι, που απόλαυσαν την εμπειρία οδήγησης σε χώμα, λάσπη και χιόνι στα δάση και ποτάμια της Ευρυτανίας.

Με εκκίνηση από το Καρπενήσι, η διαδρομή περιλάμβανε σημεία στο ανατολικό Βελούχι, στα Κοκκάλια, τον Κρικελλοπόταμο κ.α., με κατάληξη το χωριό Κρίκελλο, όπου οι συμμετέχοντες γευμάτισαν. Πλην των πολλών Ευρυτάνων μελών και φίλων της ΑΛΑΚ, στην εκδρομή συμμετείχαν λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού από την Αθήνα, τη Λαμία, την Αιτωλοακαρνανία κ.α.

Η αυξημένη δημοφιλία του μηχανοκίνητου αθλητισμού αποδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία τα τελευταία χρόνια και δύναται να αποτελέσει «εργαλείο» για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος (και) στην Ευρυτανία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πανελλαδικής έρευνας της εταιρείας “ΚΑΠΑ Research”, για λογαριασμό της Motorsport Greece, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αποτελεί την τέταρτη δημοφιλέστερη αθλητική δραστηριότητα στην Ελλάδα, μετά το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τον στίβο.

Η ΑΛΑ Καρπενησίου έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα και επιδίωξη την κατασκευή πίστας, που θα φιλοξενεί και πανελλήνιες διοργανώσεις, με το εγχείρημα να προχωρά με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ