17 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι αυγουστιάτικες εκδηλώσεις στην Αγία Τριάδα Ευρυτανίας

Επιτραπέζια παιχνίδια, εικαστικά εργαστήρια, θεατρικά παιχνίδια, κατασκευές, πεζοπορίες και μουσικές βραδιές, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Αυγούστου ’22 στην Αγία Τριάδα Ευρυτανίας, που διοργανώνονται από τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο.

Εξάλλου, προ ολίγων ημερών, ανήμερα του Προφήτη Ηλία (20/7), ο Σύλλογος Αγιατριαδιτών πραγματοποίησε εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Μοναστηριού του Προφήτη Ηλία. «Κάτω από τα πεύκα, με φαγητό, ποτό, μουσική και χορό οι χωριανοί και οι επισκέπτες μας γιορτάσαμε όλοι μαζί και απολαύσαμε την ημέρα», αναφέρεται.

Η Αγία Τριάδα αποτέλεσε και στάση του Museum Summer Camp, των μουσειακών εκδηλώσεων που διοργανώνει το ΚΙΠΕ της ΠΕ Ευρυτανίας. «Ένα όμορφο Σ/Κ με μαθήματα Ιστορίας και Πολιτισμού για την Ευρυτανία μας και όμορφα ψηφιδωτά για μικρούς και μεγάλους στο Λαογραφικό μας Μουσείο. Να ευχαριστήσουμε τον Κωνσταντίνο Κεφαλά και την Ηλιάνα Ζιόγκα που μας ταξίδεψαν. Επίσης να ευχαριστήσουμε και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Αριστείδη Τασιό για αυτή τη πρωτοβουλία ώστε να αναδειχθούν τα Χωριά μας αλλά και τα Μουσεία τους. Στην οργάνωση της δράσης εκ μέρους του Συλλόγου Αγιατριαδιτών συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Εύρυτος Κοντογεώργος και το μέλος του Συλλόγου κα Θεοδώρα Αποστόλου!», αναφέρει ο τοπικός σύλλογος.

Δείτε το πρόγραμμα των δράσεων-εκδηλώσεων του Αυγούστου 2022:

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ