8 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Καρπενησιώτης αστυνομικός Νίκος Τριανταφύλλης, εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Στυλίδας Φθιώτιδας

Ο αστυνομικός Νίκος Τριανταφύλλης, από το Καρπενήσι, είναι Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ν. Φθιώτιδας και ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Στυλίδας με τον συνδυασμό του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Γιάννη Αποστόλου. Κατάφερε να εκλεγεί και για την επόμενη 5ετία θα αποτελεί δημοτικό σύμβουλο στο νέο Δ/Σ Στυλίδας. Ο συνδυασμός του κ. Αποστόλου αναδείχθηκε πρώτη δύναμη και με ποσοστό 47,2% στις 8 Οκτωβρίου, θα είναι η νέα δημοτική αρχή. Ο κ. Τριανταφύλλης έλαβε 142 ψήφους και αναδείχθηκε πέμπτος σε σύνολο δεκάδων υποψηφίων.

«Μετά από μια μακρά προεκλογική περίοδο γεμάτη άγχος και αγωνία, θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους και με επέλεξαν ως έναν από τους 25 δημοτικούς συμβούλους του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Με αυτό το τρόπο δείξατε την εμπιστοσύνη σας τόσο στον νέο Δήμαρχο Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου όσο και στο πρόσωπό μου», αναφέρει σε ανάρτησή του ο ίδιος.

Και προσθέτει στην ανάρτησή του: «Η στήριξη σας αποτελεί για εμένα δέσμευση ευθύνης, ώστε δυναμικά με συνέπεια, εντιμότητα, επιμονή και σκληρή δουλειά να προσφέρω τα μέγιστα για τον Δήμο μας από άκρη σ’ άκρη.

Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον επικεφαλής του συνδυασμού “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” Γιάννη ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ που με επέλεξε να συμμετέχω στον συνδυασμό του καθώς και όλους τους συνυποψηφίους μου για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τους επικεφαλής και τα μέλη όλων των συνδυασμών του Δήμου μας για τον αξιοπρεπή αγώνα τους, συνεχίζοντας όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πορευτούμε και να δουλέψουμε από κοινού τα επόμενα πέντε χρόνια και να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των δημοτών αλλά και των προσδοκιών αυτού του τόπου».

ΦΩΤΟ: Ο Ν. Τριανταφύλλης (αριστερά) με τον νέο δήμαρχο Στυλίδας Γ. Αποστόλου

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ