7 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παραμένει διοικητής στο Θεραπευτήριο ο Κλεομένης Λάππας, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου (από την έντυπη)

από την έντυπη έκδοση

«Διορισμός Διοικητή στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας» είχε τίτλο η απόφαση που δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2021 στο Φύλλο της Κυβέρνησης και έφερε την υπογραφή της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου.

Σύμφωνα με την απόφαση, η θητεία του Διοικητή του ΘΧΠ έληξε στις 13/12/2021, ωστόσο μεταβατικός Διοικητής, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής -μέσω ΑΣΕΠ- νέου επικεφαλής στη δομή, παραμένει ο Κλεομένης Λάππας. «…Αποφασίζουμε: Διορίζεται μεταβατικά ο Λάππας Κλεομένης του Κωνσταντίνου (…), Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, πτυχιούχος φυσικής αγωγής με εξειδίκευση στις αναπτυξιακές διαταραχές, ως Διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας σε κενή οργανική θέση της κατηγορίας Ειδικών Θέσεων με βαθμό 1ο, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Διοικητή, σύμφωνα με τα οριζόμενα (…)», αναφέρεται στο ΦΕΚ.

«Η ευθύνη είναι ακόμα μεγαλύτερη»

Σε δήλωσή του στα «Ευρυτανικά Νέα», ο Κλ. Λάππας σημειώνει τα εξής: «Αντιλαμβάνομαι πλήρως το μέγεθος της ευθύνης και με τιμά ιδιαίτερα ο διορισμός μου από την Υφυπουργό Κοινωνικής Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Μιχαηλίδου ως Διοικητή του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας. Η ευθύνη είναι ακόμα μεγαλύτερη, δεδομένων των προβλημάτων που προέκυψαν από την πανδημία του κορονοϊού».

«Η Υφυπουργός κ. Μιχαηλίδου», προσθέτει ο Διοικητής του Θεραπευτηρίου, «έχει εξ αρχής θέσει ως προτεραιότητα την τακτική υγειονομική φροντίδα και την αξιοπρεπή, ομαλή καθημερινότητα των συνανθρώπων μας στις δομές Κοινωνικής Πρόνοιας, ενώ σε συνεργασία με τις  Διοικήσεις των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας και του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας, δίνει έναν συστηματικό αγώνα με κύριο στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους περιθαλπόμενους, την επαρκή στελέχωση και την αναβάθμιση των υποδομών των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας και των Θεραπευτηρίων».

«Επιπροσθέτως, ως Διοίκηση», καταλήγει, «δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό του Θεραπευτηρίου, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα των συνανθρώπων μας με μεθοδικότητα, ευαισθησία και επαγγελματισμό.».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ