7 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παρελθόν ο Μάντζιος από τον Άρη-τυπική διαδικασία η λύση συμβολαίου

Τα τυπικά έχουν απομείνει ώστε να λυθεί η συνεργασία του Άκη Μάντζιου με τον Άρη. Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στους Ζωσιμάδες αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του προπονητή που πληρώνει το μάρμαρο των μέτριων εμφανίσεων αλλά και των άσχημων αποτελεσμάτων των «κίτρινων» που έχουν περιέλθει σε δυσχερή θέση στο πρωτάθλημα της Super League.

Σε συνδυασμό μάλιστα με τον πρόωρο αποκλεισμό από το κύπελλο από τη Λαμία αλλά και ο αποκλεισμός από την Αστάνα στα προκριματικά του Conference League, είχαν κάνει αρκετά «βαρύ» το κλίμα για τον Έλληνα τεχνικό. Παρόλα αυτά η διοίκηση στήριζε τον 52χρονο προπονητή μέχρι που ήρθε και η νέα ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα η οποία έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει.

Μάλιστα, ο Μάντζιος ουσιαστικά προανήγγειλε το αντίο στους παίκτες του στα αποδυτήρια των «Ζωσιμάδων».

Απομένουν οι τυπικές ανακοινώσεις για το διαζύγιο, με τον Απόστολο Τερζή να αναλαμβάνει προσωρινά τους «κίτρινους» στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ερχόμενη Κυριακή (20/2 19:30). Θεωρείται ωστόσο δεδομένο ότι ο διάδοχος του Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία του Άρη θα είναι κάποιος ξένος προπονητής, καθώς προς αυτή τη κατεύθυνση αναμένεται να κινηθεί η διοίκηση των «κίτρινων».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ