19 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στον Μέγδοβα η Α.Λ.Α. Καρπενησίου. Επίδειξη 4Χ4, μπάνιο στο ποτάμι και πάρτι με μουσική και χορό (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επίδειξη τετρακίνητων οχημάτων, μπάνιο στο ποτάμι και πάρτι με μουσική και χορό, περιλάμβανε το Σαββατοκύριακο (29-30 Ιουλίου) που οργάνωσε η ΑΛΑ Καρπενησίου στον Μέγδοβα

από την έντυπη έκδοση

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου επέστρεψε στα Άγραφα, διοργανώνοντας πολυθεματική εκδήλωση το διήμερο 29 και 30 Ιουλίου 2023, στον ποταμό Μέγδοβα και πιο ειδικά στην περιοχή Βοελάδα, πλησίον της ομώνυμης γέφυρας μπέλεϊ. Είχε την υποστήριξη του Δήμου Αγράφων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας-ΠΕ Ευρυτανίας.

6λεπτο βίντεο

Οι διήμερες εκδηλώσεις ξεκίνησαν με νυχτερινό πάρτι το Σάββατο (29/7), με μουσική, χορό, ποτά και κοκτέιλ δίπλα από το ποτάμι, και συνεχίστηκαν την Κυριακή (30/7). Η ΑΛΑΚ οργάνωσε off-road show σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, με τους οδηγούς των 4Χ4 να προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Μετά το πέρας της επίδειξης στήθηκε πάρτι με μουσικές επιλογές από ντι τζέι και τη συμμετοχή εκατοντάδων ανθρώπων από το Καρπενήσι και τα χωριά των Αγράφων.

Άνδρες, γυναίκες και παιδιά φόρεσαν το μαγιό τους και βούτηξαν στα δροσερά νερά του Μέγδοβα, απολαμβάνοντας παιχνίδια και στιγμές ξεγνοιασιάς στην ευρυτανική φύση. Το προηγούμενο διάστημα, τα μέλη της ΑΛΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγράφων και την ΠΕ Ευρυτανίας, είχαν προχωρήσει στη διαμόρφωση αυτοσχέδιας «πισίνας» στο συγκεκριμένο σημείο, σε υψόμετρο 300 μέτρων και λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από τη γέφυρα του Μέγδοβα. Στη διάρκεια του 2ημέρου, η ΑΛΑ Καρπενησίου διέθετε ποτά, μπίρες, κοκτέιλ, σουβλάκια κ.α.

Στη συνεργασία των σωματείων με την τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να αναδειχθούν πτυχές των προοπτικών του τόπου, στάθηκε ο Στάθης Φέγγος, πρόεδρος της λέσχης, μιλώντας στα Ευρυτανικά ΝΕΑ, ενώ τη βεβαίωση πως ο Δήμος Αγράφων θα στέκεται αρωγός σε κάθε δράση που γίνεται για το καλό της Ευρυτανίας, εξέφρασαν ο δήμαρχος Αλέξης Καρδαμπίκης και η αντιδήμαρχος Αννέτα Κοτρώνα. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΛΑΚ θα διοργανώσει μία ακόμα εκδήλωση στη διάρκεια του καλοκαιριού, αυτή τη φορά στο Κεφαλόβρυσο του Καρπενησίου, το Σάββατο 26 Αυγούστου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ