18 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στο αγαπημένο της Καρπενήσι η Εθνική Mπάσκετ με Αμαξίδιο. με το βλέμμα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπό τις οδηγίες του Τούρκου προπονητή, Kamuran Ozdemir, και με το βλέμμα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έγιναν στο Καρπενήσι οι προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο

Από τις 10 μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο στο Καρπενήσι. Ήταν το πρώτο προπονητικό καμπ ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι διεθνείς διέμειναν στο ξενοδοχείο Montana και προετοιμάστηκαν στο κλειστό γήπεδο των εγκαταστάσεων, υπό τις οδηγίες του πολύπειρου Τούρκου προπονητή, Kamuran Ozdemir, που επέστρεψε στο τιμόνι της Εθνικής με στόχο νέες διακρίσεις. Ο κόουτς, με τις γνώσεις του, αλλά και τις εμπειρίες που έχει στους πάγκους ομάδων μπάσκετ με αμαξίδιο, θα βοηθήσει τους παίκτες να βελτιώσουν τις ομαδικές και τις ατομικές τους προπονήσεις, να δώσουν σημασία στη λεπτομέρεια και να φθάσουν πιο κοντά στον στόχο της ανόδου στην πρώτη κατηγορία (Division Α). Όλη η δραστηριότητα της Εθνικής έχει σταθερά τη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας-ΠΕ Ευρυτανίας.

Στην αποστολή μετείχαν οι αθλητές: Γιάννης Χαλδαίος, Θανάσης Πολυχρονιάδης, Μανώλης Στυλιανακάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μπάμπης Βαρυτιμίδης, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Παναγιώτης Φιλίππου, Σταύρος Δίτσης, Δημήτρης Ντομγκιόνι, Βασίλης Πανίδης, Χρήστος Μαρτσάκης, Μάξιμος Χατζηδάκης, Θανάσης Μιμίκος, Αρμάντ Μίνα.

Επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου ήταν ο Kamuran Ozdemir, που επέστρεψε φέρνοντας τις πιο γλυκές αναμνήσεις για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς ήταν αυτός που οδήγησε την Εθνική στην κατάκτηση του τίτλου στη Σόφια της Βουλγαρίας. Μιλώντας στα Ευρυτανικά Νέα, ο Τούρκος προπονητής αναφέρθηκε στις εξαιρετικές συνθήκες προετοιμασίας που προσφέρει το Καρπενήσι (εγκαταστάσεις, υψόμετρο κ.α.) και τονίζει ότι τα τελευταία χρόνια το επίπεδο της Εθνικής έχει σημειώσει εμφανή άνοδο. Αισιόδοξος για την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, δήλωσε στην εφημερίδα ο αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Μαρτσάκης.

Άμεση συνεργάτιδα του Kamuran Ozdemir είναι η Τζούλη Χατζηζωγίδου, ενώ στο επιτελείο βρίσκονται και οι: Δημήτρης Βάσσης (φροντιστής), Γεράσιμος Αυγουστάτος (φυσικοθεραπευτής), Νιχάτ Χουσεΐν (μεταφραστής), Σούλα Ζαχαράκη (υπεύθυνη εθνικών ομάδων).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ