6 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Συναυλία διαμαρτυρίας απο τους μουσικούς στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Σαν σήμερα 1 χρονο πριν μια ιστορική καλλιτεχνική διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα που στήριξαν 200 καλλιτέχνες, δεκάδες εργαζόμενοι και πάνω από 120 σωματεία, φορείς, σύλλογοι!

https://youtu.be/eBVpCQPGWN8

Στους ίδιους δρόμους συνεχίζουν οι μουσικοί. Ραντεβού στις 8 Ιουνίου!

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:

“Την Τετάρτη 8/6 στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ λοιπόν, η Τέχνη παίρνει θέση στο πλευρό των πολλών, το παράρτημα Λάρισας του ΠΜΣ μαζί με το ΕΚΛ, με φορείς και σωματεία οργανώνουμε την δική μας συλλογική απάντηση, την δική μας γιορτή.

Ενώνουμε τις φωνές μας και την μουσική μας με όλους τους εργαζόμενους και το λαό της πόλης!

Κάνουμε την τέχνη μας όπλο στα χέρια των πολλών που δίνουν μάχη ενάντια στην εκμετάλλευση, τη φτώχεια, της ανέχεια! Ο αγώνας είναι πολιτισμός!

Γινόμαστε ένα με τους εργαζόμενους, με τους καλλιτέχνες όλου του κόσμου για να μην «σκοτώνονται οι λαοί για τ’ αφέντη το φαΐ».

Στην εκδήλωσή μας η συμμετοχή μέχρι στιγμής ξεπερνά τους 45 καλλιτέχνες, ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα με τους συμμετέχοντες θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει στις 8.00 μμ

Μια πορεία σωματείων και φορέων με μουσικούς στην κεφαλή ξεκινά από την κεντρική πλατεία για το κηποθέατρο.

Στο κηποθέατρο ξεκινά το πρόγραμμα με ένα set από το Σωματείο Επαγγελματιών Δισκοθετών Λάρισας και ακολουθεί μετά τις 9.00 μμ το θεατρικό δρώμενο «Δημοψήφισμα» του Μπ. Μπρεχτ από την Θεατρική Ομάδα του ΕΚΛ.

Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθούν χαιρετισμοί ενώ η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μεγάλη συναυλία από σχήματα συναδέλφων μουσικών. Η είσοδος θα είναι δωρεάν και παράλληλα θα κυκλοφορεί κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων που διοργανώνουν την εκδήλωση”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ