7 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το δικαστήριο δικαίωσε τον Τζόνι Ντεπ στη διαμάχη του με την Άμπερ Χερντ

Τίτλοι τέλους στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ.

Ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ κέρδισε την υπόθεσή του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου Άμπερ Χερντ, την οποία μήνυσε για τους ισχυρισμούς της για ενδοοικογενειακή κακοποίηση.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο γνώμης της στην Washington Post. Η Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

(Shawn Thew/Pool Photo via AP)

Οι επτά ένορκοι έκριναν ότι ο τίτλος και τα αποσπάσματα ενός άρθρου γνώμης της Άμπερ Χερντ, που δημοσιεύτηκε το 2018 στην Washington Post, περιείχαν συκοφαντικά σχόλια για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ. Έτσι το δικαστήριο επιδίκασε στον Τζόνι Ντεπ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η πολύκροτη δίκη έφερε στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής των δυο σταρ του Χόλιγουντ.

 

Γιατί η Άμπερ Χερντ θα πάρει 2 εκατ. δολάρια

Η 7μελής επιτροπή των ενόρκων κατέληξε πως η ηθοποιός κρίνεται ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του πρώην συζύγου της. Ωστόσο, διαπίστωσε ότι και ο Τζόνι Ντεπ δυσφήμησε την Άμπερ Χερντ αλλά αυτό έγινε μέσω του δικηγόρου του, Άνταμ Γουόλντμαν, και μόνο σε μία από τις τρεις κατηγορίες. Έτσι, της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

«Οι ένορκοι μου έδωσαν τη ζωή μου πίσω» ήταν η πρώτη δήλωση του Τζόνι Ντεπ ενώ η Άμπερ Χερντ είπε ότι «Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν περιγράφεται με λόγια».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ