26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κρήτη: Ορκίστηκε στη ζωή του και πέθανε – Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια πίσω από το θρίλερ εξαφάνισης

Κρήτη: Ορκίστηκε στη ζωή του και πέθανε – Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια πίσω από το θρίλερ εξαφάνισης

Φόβους για τη ζωή του παιδιού του εξέφρασε ο Θοδωρής Λυτινάκης, αδελφός της εξαφανισμένης Ευαγγελίας Λυτινάκη, λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή στην Κρήτη

Από το νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλευόταν και γνωρίζοντας πως το τέλος πλησιάζει, ζήτησε να τον επισκεφθεί ένας στενός του συγγενής, όπως και έγινε. Τα λόγια του Θοδωρή του προκάλεσαν αίσθηση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zarpanews.gr ο Θοδωρής Λυτινάκης ορκίστηκε στη ζωή του γιου του ότι δεν ήταν αυτός που σκότωσε την αδελφή του και ζήτησε από τον συγγενή του να προσέχει τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά του τον γιο του Ιάκωβο, γιατί του εκμυστηρεύτηκε ότι φοβόταν πως θα είναι ο επόμενος που θα φύγει από τη ζωή.

“Προσέχετε το γιο μου, πες το και στα κοπέλια σου να τον έχουν έννοια, φοβάμαι ότι θα το “φάνε” το παιδί μου, ότι θα είναι ο επόμενος. Σου ορκίζομαι στη ζωή του γιού μου, δεν τη σκότωσα εγώ την Ευαγγελία”.

Ήταν και από τις τελευταίες του κουβέντες. Λίγες μέρες μετά έπαθε μια κρίση και την προηγούμενη Δευτέρα άφησε την τελευταία του πνοή. Στην κηδεία του, όπως ήταν και η τελευταία του επιθυμία δεν πήγε η αδελφή του στην οποία όπως και στον ίδιο, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία της αδελφής τους Ευαγγελίας Λυτινάκη από πρόθεση, ωστόσο λόγω του προχωρημένου της ηλικίας κάνεις από τους δύο δεν οδηγήθηκε στη φυλακή.

Η Ευαγγελία Λυτινάκη που καυγάδιζε συχνά με τα αδέλφια της με αφορμή την πώληση ενός παραλιακού οικοπέδου στην Αγία Μαρίνα Χανίων, εξαφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 2018. Ένα τηλεφώνημα που έγινε την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη όπου κάποιος είπε πως γνωρίζει το σημείο που βρίσκεται η εύπορη Χανιώτισσα, δεν αξιολογείται ως σημαντικό καθώς το άτομο που τηλεφώνησε στην εκπομπή δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν να ξετυλιχτεί το κουβάρι αυτής της υπόθεσης η οποία έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Κρήτη, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα.

To άρθρο Κρήτη: Ορκίστηκε στη ζωή του και πέθανε – Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια πίσω από το θρίλερ εξαφάνισης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ