26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το νέο αγροτικό πολυτελείας των 44.430 ευρώ!









Τα σύγχρονα pickup μοντέλα ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που οι περισσότεροι εξ ημών έχουμε στο μυαλό μας, ως τον ορισμό του αγροτικού. Δηλαδή ένα σκληροτράχηλο και σπαρτιάτικο αυτοκίνητο το οποίο δεν σε κερδίζει με την πολυτέλεια και την άνεση που σου προσφέρει.

Αυτά τα προηγούμενα χρόνια, μιας και τα νέα αγροτικά που είναι διαθέσιμα προς αγορά, διακρίνονται πέρα από τις αυξημένες δυνατότητές τους και για την πολυτέλεια, την άνεση, αλλά και τα συστήματα ασφαλείας που ενσωματώνουν. Όλα αυτά βέβαια με το ανάλογο υψηλό αντίτιμο, ειδικά στις κορυφαίες εκδόσεις τους. Πάρτε για παράδειγμα το Toyota Hilux, το οποίο έχει περάσει αισίως στην 8η γενιά του. Σαφώς πιο επιθετικό από το προηγούμενο, με νέους προφυλακτήρες, μεγάλη μάσκα και νέα φωτιστικά σώματα. Ειδικότερα, στην κορυφαία έκδοση Tornado Invincible, η σκληροτράχηλη εικόνα του τονίζεται από την αποκλειστικού σχεδιασμού μάσκα και προφυλακτήρα, την ποδιά εμπρός, τις προσθήκες στα φτερά, τις διαφορετικές ζάντες και τον επίσης διαφορετικό σχεδιασμό της πόρτας του χώρου φόρτωσης.

Η πολυτέλεια ενισχύεται από τον πλούσιο standard εξοπλισμό που περιλαμβάνει: 7 αερόσακους, adaptive cruise control, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, ειδοποίηση αλλαγής λωρίδας με επέμβαση διεύθυνσης, σύστημα ελέγχου καθόδου (DAC), υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα (ΗAC), σύστημα πολυμέσων με πλοήγηση Toyota Touch&Go, με οθόνη αφής 8 ιντσών, κ.α. Μαζί με αυτά διαθέτει δερμάτινο σαλόνι, αυτόματο κλιματισμό, εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα, αισθητήρες φώτων, όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις και πάρα πολλά ακόμη στοιχεία.

Το πολυτελές Toyota Hilux κινείται από τον νέο κινητήρα πετρελαίου των 2.8 λτ. με 204 ίππους και 500 Nm ροπής. Το μηχανικό αυτό σύνολο προσφέρει επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 10,7 δλ. (10,1 δλ. για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο) και τελική 175 χλμ./ώρα. Στην έκδοση που σας παρουσιάζουμε, η μετάδοση της κίνησης πραγματοποιείται από ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, με τη δύναμη να περνάει και στους τέσσερις τροχούςΑπόλαυση είναι όμως και το εσωτερικό, το οποίο έχει νέο σχεδιασμό, με βελτιωμένη ποιότητα. Στο κέντρο του ταμπλό ξεχωρίζει η νέα οθόνη των 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων με τα φυσικά κουμπιά για περισσότερη ευκολία στη χρήση, όπως και στα επιβατικά Toyota.

The post Το νέο αγροτικό πολυτελείας των 44.430 ευρώ! appeared first on AutoGreekNews.

… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ