26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 0-0 LIVE για το Κύπελλο Ελλάδας

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 0-0 LIVE για το Κύπελλο Ελλάδας

Η «κούρσα» για την ανάδειξη του φετινού τροπαιούχου στο Κύπελλο Ελλάδας ξεκινά με τις αναμετρήσεις της 6ης φάσης του θεσμού. Την… αυλαία ανοίγει το Άρης – Αστέρας Τρίπολης.

Ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής (6η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι Θεσσαλονικείς διανύουν μια… δύσκολη περίοδο, αφού έχει τρία σερί αποτελέσματα χωρίς νίκη στη Superleague τα δυο τελευταία μάλιστα ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague έχοντας ανοδική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές. Στην αναμέτρηση των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, ο Άρης επικράτησε στο «Κλ. Βικελίδης» με 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως απευθείας στους «8» του κυπέλλου Ελλάδος πέρασαν -λόγω… τύχης στη σχετική κλήρωση της ΕΠΟ- Παναθηναϊκός και Λαμία, χωρίς να χρειαστεί να δώσουν αγώνα

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο  Αριστείδης Βάτσιος, με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Κωνσταντίνου, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης.

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου

Βόλος – ΟΦΗ (15:00)

Άρης – Αστέρας Τρίπολης (15:00)

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ (17:15)

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (19:30)

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης (21:30)

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος (19:30)

To άρθρο Άρης – Αστέρας Τρίπολης 0-0 LIVE για το Κύπελλο Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ