1 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ένα βίντεο αφιερωμένο στην ορεινή Αρκαδία – “Et in Arcadia ego”

Στην τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ”ανέβηκε” το νέο βίντεο που δημιούργησε η Περιφέρεια, σε συνεργασία με το ΤΑΠ ΤοΚ.

Το βίντεο, παρουσιάζει την ορεινή Αρκαδία, προσκαλώντας τους ταξιδιώτες να την επισκεφτούν.

Στόχος του βίντεο με τίτλο Et in Arcadia Ego, είναι να αποκαλύψει στους επισκέπτες και στους ενδιαφερόμενους, ένα πλήθος εμπειριών που μπορούν να βιώσουν στην Αρκαδία.

Πυρήνας του βίντεο είναι η ρήση “Εt in arcadia ego” και η απλή ομορφιά του τόπου και της ποιμενικής ζωής.

Με σκηνικό τα χρώματα της αρκαδικής φύσης και φιλμ εφέ, που παραπέμπει σε ζωντανές αναμνήσεις, ο θεατής μεταφέρεται στα καταπράσινα τοπία της ορεινής Αρκαδίας, κοντά στους ντόπιους και ανακαλύπτει αρχαιότητες, παραδοσιακούς οικισμούς, γεφύρια ”δεμένα” με καλντερίμια, κάστρα, εκκλησίες και μοναστήρια που φωλιάζουν στα αρκαδικά βουνά.

Το εμπνευστικό voice over, που ακούγεται από κάθε ατάκα τους, αποτελεί κάλεσμα προς όλους να επισκεφθούν την περιοχή.

“Η ορεινή Αρκαδία και ειδικότερα το τμήμα του Μαινάλου, είναι ένας από τους βασικούς επιμέρους προορισμούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

‘Ενας προορισμός, στον οποίο η ιστορικότητα, το πολιτιστικό περιεχόμενο και η σύγχρονη ζωή, συνθέτουν ένα βιώσιμο τουριστικό προϊόν, όπως επιτάσσουν οι σύγχρονες τάσεις του παγκόσμιου τουρισμού.

Με τη μίνι καμπάνια και το παραγόμενο υλικό, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε και να συνδέσουμε τις βασικές αξίες που εκφράζει ο Αρκαδισμός και η αειφορία”, δήλωσε η ‘Αννα Καλογεροπούλου, αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού.

Το περιεχόμενο της καμπάνιας, θα προωθηθεί στο mythicalpeloponnese.gr και το οικοσύστημα του αντίστοιχα.

Η καμπάνια θα ενταχθεί σε στοχευμένες, επικοινωνιακές δράσεις της Διεύθυνσης Τουρισμού και του ΤΑΠ ΤοΚ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ