6 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Αργύρης Γιαννίκης: «Χάσαμε μία μάχη όχι τον πόλεμο» – Τι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 3-2 για τη 10η αγωνιστική της Superleague 1, μετά από μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, το οποίο άφησε… στεναχωρημένο τον Αργύρη Γιαννίκη.

Ο προπονητή της Ένωσης σημείωσε το αρνητικό αποτέλεσμα για τους φίλους της ομάδας του, αλλά τόνισε ότι δεν αλλάζει κάτι στο πρωτάθλημα, καθώς είναι ακόμη πολύ νωρίς. Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του, ανέδειξε το χαρακτήρα των παικτών του, μετά τα γκολ της ΑΕΚ, που έφερε και τη νίκη στην αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του Γιαννίκη

«Ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο το ματς στο πρώτο σουτ του Ολυμπιακού. Είχαμε καλή αντίδραση μετά. Όμως αδικείς την προσπάθειά σου όταν δίνεις γκολ όπως το 1-2 και το 1-3. Είμαι στεναχωρημένος για τον κόσμο που ήρθε. Χάσαμε μία μάχη όχι τον πόλεμο. Είμαστε σε μία εξέλιξη και δυστυχώς αυτά τα λάθη τα πληρώνουμε. Έχει μεγάλο δρόμο το πρωτάθλημα»

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

«Πραγματικά πολύ ωραίο ματς, με πολύ καλό ρυθμό. Κυνήγησαν το γκολ και οι δύο ομάδες. Ωραίο ματς για όποιον το είδε, με πολύ δράση. Από όταν ισοφαριστήκαμε το ματς είχε πολύ ενδιαφέρον εξέλιξη. 

Ήταν ένα ματς όπου οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα. Έχουμε έμπειρους παίκτες, έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Φάνηκε η εμπειρία πολλών παικτών. Ήταν ομάδες που ήρθαν στο γήπεδο για να παρουσιάσουν ωραίο θέαμα. 

Είναι μόλις η 10η αγωνιστική. Υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμη. Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι. Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά δεν έχουμε κερδίσει ακόμη κάτι, έχουμε δρόμο μπροστά μας».

To άρθρο ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Αργύρης Γιαννίκης: «Χάσαμε μία μάχη όχι τον πόλεμο» – Τι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ