26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αισιοδοξία για τον τουρισμό από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού, στην Αθήνα, παραυρέθηκε η θεματική αντιπεριφερειάρχης της Πελοποννήσου, Άννα Καλογεροπούλου.

Η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, δήλωσε, ότι, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, έχει σοβαρούς λόγους να αισιοδοξεί, καθώς – όπως είπε – “το ποσοστό των τουριστικών εσόδων της Περιφέρειας το 2021 σε σχέση με το 2019 αυξήθηκε από 2,4 σε 3,1%”, παρατηρώντας πως η επαναδιαμόρφωση της αγοράς του τουρισμού, γίνεται με όρους που την ευνοούν ως προορισμό.

“Ως περιφερειακή αρχή, εφαρμόζουμε σχεδιασμό και σε επίπεδο marketing – με οργανωμένες ψηφιακές καμπάνιες – αλλά και σε επίπεδο υποδομών και ποιοτικών παροχών και δημιουργίας αυθεντικών εμπειριών προς τους επισκέπτες. Δεν είμαστε ακόμα εδραιωμένος και ώριμος τουριστικός προορισμός, αλλά φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε τα προσεχή έτη, έχοντας θέσει ως στόχο, την προβολή του προορισμού μας, ως μία νέα πρόταση τρόπου ζωής η οποία καθορίζεται από το φυσικό μας περιβάλλον, τη διατροφή μας, τον πολιτισμό μας, τον σεβασμό προς τη φύση – καλύπτοντας βεβαίως όλες τις σύγχρονες ανάγκες για υγειονομική ασφάλεια”, σημείωσε η αντιπεριφερειάρχης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ