26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ανάπλαση Προφήτη Ηλία – Το έργο που αλλάζει τον Ξηριά με 1,8 εκατ. ευρώ – Δημιουργείται η μεγαλύτερη πλατεία στο Καρπενήσι 4,4 στρεμμάτων

Πλατείες, δρόμοι, πεζοδρόμια, πάρκινγκ και παιδικές χαρές περιλαμβάνονται στα έργα της ανάπλασης του Προφήτη Ηλία, έργο αρχικού προϋπολογισμού 2,4 εκατ. ευρώ. Tα έργα ξεκίνησαν φέτος, μετά την ολοκλήρωση των διαγωνισμών και θα δώσουν νέα όψη στην περιοχή.

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξέλιξη των εργασιών στο έργο, δηλώνει στα Ευρυτανικά Νέα, ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης.

Ένα σημαντικό έργο ανάπλασης που δίνει νέα μορφή στον Προφήτη Ηλία, αλλά και στην είσοδο της πόλης, βρίσκεται σε εξέλιξη. Το έργο περιλαμβάνει πέντε (5) σημαντικές παρεμβάσεις, η μελέτη του έγινε από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, ενώ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Τα πέντε (5) τμήματα είναι: α) Διαμόρφωση – ανάπλαση από τη θέση Ρίζωμα έως τον κόμβο Τσιώνη, β) Διαμόρφωση – ανάπλαση από διασταύρωση Κολυμβητηρίου μέχρι την εκκλησία του Προφήτη Ηλία, γ) Κατασκευή χώρου πρασίνου, υπαίθριου πάρκινγκ παραπλεύρως της Εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, δ) Διαμόρφωση – ανάπλαση της κεντρικής πλατείας του Άνω Ξηριά και ε) Διαμόρφωση – ανάπλαση της πλατείας του Κάτω Ξηριά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΑ “ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ”

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ