19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ανθρωποκτονία από δόλο ερευνά η αστυνομία, για τον θάνατο του Ευρυτάνα μουσικού Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου στη Θήβα

Δεκαπέντε μήνες μετά από το θανατηφόρο τροχαίο και την εγκατάλειψή του από ασυνείδητο οδηγό κοντά στη Θήβα, τα πάντα ανατρέπονται

Η υπόθεση του «τροχαίου» με θύμα τον γνωστό μουσικό του συγκροτήματος “RAZASTARR” Ανδρέα – Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο 46 χρόνων, παίρνει άλλες διαστάσεις, μετά από παρέμβαση της εισαγγελίας Θηβών.

Το λόγο τώρα έχει το Ανθρωποκτονιών της Αθήνας, που ερευνά την ανθρωποκτονία του με δόλο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, με καταγωγή από τη Βαλαώρα Ευρυτανίας, έχασε τη ζωή του περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 23 Αυγούστου 2021, στο 30ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Θηβών – Θίσβης Βοιωτίας, κοντά στο χωριό Ξηρονομή που διέμενε, αφού  τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε ασυνείδητος οδηγός.

Στην άκρη του δρόμου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό του, ένα ασημί Mitsubishi Colt. Είχε αναμμένη τη μηχανή, τα αλάρμ, τα φώτα καμπίνας, αλλά και τα φώτα πορείας. Στο πίσω κάθισμα βρισκόταν ο αγαπημένος του σκύλος, Άργος.

Στο σημείο εκείνο, φαίνεται ότι περίμενε κοντά μιάμιση ώρα και ερευνάται το ενδεχόμενο να είχε κάποιο ραντεβού, με άσχημη κατάληξη.

Οι αστυνομικοί που είχαν φτάσει στον τόπο, είχαν μιλήσει για τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη, χωρίς να γίνει η σχετική έρευνα από πραγματογνώμονα.

Η οικογένεια του άτυχου μουσικού διόρισε τεχνικό σύμβουλο τον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, που έκανε τον τόπο να «μιλήσει» με τα στοιχεία που παρουσίασε.

Τα τραύματα που εντοπίστηκαν στο σώμα του θύματος, δεν ταίριαζαν με παράσυρση από διερχόμενο όχημα. Φαίνεται ότι αυτοκίνητο, πιθανότατα σταματημένο πίσω από το δικό του, τον χτύπησε πισώπλατα, τον έσυρε δεκαέξι μέτρα στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε.

«Τα στοιχεία βγήκαν από τη δική μας έρευνα…»

Όλο αυτό το διάστημα, η αδελφή του, Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, τραγουδίστρια του συγκροτήματος “Active Member”, μαζί με φίλους και συνεργάτες του, έγιναν οι ίδιοι ντέντεκτιβ για να εντοπίσουν αντιφάσεις μαρτύρων και να καλύψουν τα κενά από την ελλιπή έρευνα των Αρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ