7 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Απόβαση” Jeep στην Ευρυτανία. Με 55 αυτοκίνητα η 18η Πανελλήνια Συνάντηση του Jeep Club Hellas (ΦΩΤΟ)

Μια μοναδική εμπειρία στην “άγρια” Ευρυτανία έζησαν οι συμμετέχοντες στο ετήσιο αντάμωμα των ιδιοκτητών και φίλων της εταιρείας τετρακίνητων αυτοκινήτων Jeep

Έχοντας περισσότερα από 75 χρόνια ζωής, η Jeep, είναι μια μάρκα τετρακίνητων αυτοκινήτων και όχι μόνο, ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τις θρυλικές εκτός δρόμου δυνατότητες που διαθέτουν όλα τα μοντέλα της, οι δημιουργίες της μάρκας είναι άμεσα αναγνωρίσιμες και λόγω του σχεδιαστικού DNA, το οποίο είναι το μόνο στην αυτοκινητοβιομηχανία που έχει μείνει απαράλλαχτο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό διαπιστώθηκε από τα πληρώματα που έλαβαν μέρος στην 18η Πανελλήνια Συνάντηση που διοργάνωσε πρόσφατα το Jeep Club Hellas, στην Ευρυτανία.

Ο καιρός ήταν ιδανικός για μια τέτοιου είδους απόδραση, η οποία έλαβε χώρα σε ένα τοπίο ξεχωριστής ομορφιάς, με τοπία τα οποία το κομβόι των 55 οχημάτων προσέγγισε με την βοήθεια ενός καλά ενημερωμένου roadbook, που επιμελήθηκε η οργανωτική επιτροπή του jeep club. Τόσο η ομορφιά όσο και η θέα των καταπράσινων βουνών που βρισκόταν σε χειμερινό φόντο, επιβάλαν τις χαμηλές ταχύτητες διέλευσης προκειμένου τα πληρώματα να αποθανατίσουν τις μοναδικές εικόνες που αναδυόταν σε κάθε στροφή της διαδρομής των 100χλμ.

Το σκηνικό δεν σταμάτησε ακόμη και όταν ο άνεμος λυσσομανούσε, χωρίς να καταφέρει να φρενάρει την χαρά των 130 και πλέον ατόμων που βρισκόταν στην ομάδα του Jeep Club Hellas. Συνολικά 55 αυτοκίνητα, έλαβαν μέρος στην 18η Πανελλήνια της λέσχης, μεταξύ αυτών αρκετά θρυλικά μοντέλα της Jeep, τα οποία ηλικιακά ξεπερνούσαν ακόμη και τα 30 χρόνια! Όλα τα εν λόγω οχήματα ήταν καλοσυντηρημένα και προετοιμασμένα με πολύ μεράκι καθώς οι κάτοχοί τους, είναι άνθρωποι που αγαπούν τις off road περιπέτειες.

Η περιπέτεια της 18ης Πανελλήνιας Συνάντησης δεν επικεντρώθηκε μόνο στην περιήγηση, παρά συνεχίστηκε και τις βραδινές ώρες, καθώς αρκετά μέλη του club γνωρίστηκαν μεταξύ τους και έβαλαν τις βάσεις για νέες φιλίες. Στη φετινή συνάντηση, η παρουσία των παιδιών αποτέλεσε ένα πολύ θετικό πρόσημο για την διοργάνωση. Κατά την διάρκεια του δείπνου, ο Πρόεδρος της λέσχης, κ. Κλέαρχος Δεσίρης, μίλησε για τις δραστηριότητες του Jeep Club Hellas και για τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε. Τόνισε τόσο το ομαδικό πνεύμα που υπήρχε σε όλη την διάρκεια της Πανελλήνιας συνάντησης, όσο και την ανάγκη να συνεχιστεί ο θεσμός, καθώς τα θετικά αποτελέσματα των οργανωμένων αποδράσεων αυξάνουν τον οραματισμό για άλλες εκδηλώσεις, τις οποίες διέπει το πνεύμα της ομαδικότητας.

Η 18η Πανελλήνια συνάντηση, δεν είχε μόνον λάσπες, αφού το κομβόι των 55 οχημάτων jeep βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και στο Μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας. Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 19η Πανελλήνια Συνάντηση του jeep Club Hellas, η οποία θα λάβει χώρα το 2024, σε κάποια άλλη εσχατιά της ελληνικής επικράτειας.

Με στοιχεία από rthess.gr

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ