19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ατσάλινη η Λεβερκούζεν, έριξε τριάρα στη Στουτγκάρδη με δέκα παίκτες

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πέρασε εύκολα (3-1) από το «Μερσέντες Μπενζ-Αρένα» της Στουτγκάρδης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν με το… καλημέρα το σκορ στην αναμέτρηση με γκολ του Ρόμπερτ Άντριχ, μετά από ασίστ του Μίτσελ Μπάκερ στο 2ο λεπτό. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου, ο Πάτρικ Σικ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, θέτοντας της βάσεις για το διπλό από το «Μερσέντες-Μπενζ Αρένα».

Παρ’ όλα αυτά, ο σκόρερ του πρώτου γκολ δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 32ο λεπτό, αφήνοντας τους «εργάτες» με δέκα παίκτες από πολύ νωρίς. Έξι λεπτά αργότερα, ο Ορέλ Μανγκάλα μείωσε για τους γηπεδούχους, βάζοντας τους εκ νέου στο παιχνίδι.

Έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα, η Στουτγκάρδη ξεκίνησε πιο επιθετικά το δεύτερο ημίχρονο, προσπαθώντας να διεκδικήσει τις νέες πιθανότητες που της δόθηκαν στην αναμέτρηση. Αυτό όχι απλά δεν συνέβη, αλλά η Λεβερκούζεν σημείωσε και τρίτο γκολ με τον Φλόριαν Βιρτς στο 70ο λεπτό και υπέγραψε την εμφατική της νίκη με 3-1.

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Πηγή φωτογραφίας: Bayer 04 Leverkusen/Twitter

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ