10 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σήμερα στην Αθήνα, το τελευταίο αντίο στον Τάσο Κόπανο – Δεκάδες αποχαιρετιστήρια μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα

Η τελευταία πράξη του δράματος στην υπόθεση του Τάσου Κόπανου διαδραματίζεται σήμερα, στην Αθήνα.

Στις 10.30 το πρωί έγινε η κηδεία του 30χρονου μουσικού από την Ευρυτανία που πνίγηκε στα νερά του Αμβρακικού εν μέσω θαλασσοταραχής. Η τελετή έγινε στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης. Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου»,  οργάνωση που ασχολείται με την προστασία μητέρας και παιδιού.

Η οικογένεια του Τάσου Κόποανου εκφράζει δημοσίως τις θερμές ευχαριστίες και τη βαθιά ευγνωμοσύνη προς όλους όσοι συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του, και κυρίως στους εθελοντές και κατοίκους του Μενιδίου που από την πρώτη στιγμή ρίχτηκαν στη μάχη της αναζήτησης.

Όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά Νέα, ο νεαρός, με καταγωγή από τις Αμπάρες Παλαιοκατούνας, βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη (1/9), έπειτα από επτά ημέρες αγωνιώδους έρευνας στα νερά του Αμβρακικού.

Δεκάδες είναι τα μηνύματα αποχαιρετισμού στα κοινωνικά δίκτυα. Τα Άγραφα, η Ευρυτανία και το Δημοτικό Τραγούδι έχασαν ένα άξιο τέκνο, έναν νέο άνθρωπο γεμάτο φιλοδοξίες και όνειρα, έναν ταλαντούχο σολίστα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ