10 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον εντοπισμό του Τ. Κόπανου – Τι “έδειξε” η νεκροψία, την Παρασκευή 3/9 η κηδεία του 30χρονου

Θλίψη σκόρπισε στην Ευρυτανία η είδηση του εντοπισμού της σορού του Τάσου Κόπανου σε θαλάσσια περιοχή στο Μενίδι Αμφιλοχίας. Επτά ημέρες από τη στιγμή που έπεσε στη θάλασσα, εν μέσω κακοκαιρίας, όλοι γνώριζαν ότι οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός ο νεαρός μουσικός από τις Αμπάρες Παλαιοκατούνας, ήταν απειροελάχιστες.

Η οικογένεια του 30χρονου, με συνεχείς εκκλήσεις ζητούσε να μη σταματήσουν οι έρευνες. Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε το πρωί της Τετάρτης 1/9. Το Λιμενικό Σώμα αναφέρει τα εξής:

“Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό του 29χρονου που αγνοείτο από 26-08-21 στην Αμφιλοχία, γνωρίζεται ότι, πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίσθηκε η σορός του ανωτέρω, στον όρμο “ΚΑΛΑΜΑΚΙ” Μενιδίου Αμφιλοχίας από επαγγελματία αλιέα. Η σορός, η οποία αναγνωρίσθηκε από οικείο του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής”.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του e-maistros.gr, η σορός του Τάσου Κόπανου διακομίστηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Άρτης. Στο σώμα του δεν βρέθηκαν μώλωπες ή χτυπήματα και ο θάνατος προήλθε από πνιγμό.

Η εξόδιος ακολουθία, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, θα γίνει το πρωί (10:30) της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου Αθηνών.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ