6 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Α. Εσκενάζυ: Ήρθα στην Αθήνα με ωτοστόπ – Έχω κοιμηθεί σε παγκάκι

Για τα πρώτα βήματα της καριέρας του, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για τις πολύ επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί μίλησε ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ στην ΕΡΤ και την εκπομπή Στούντιο 4.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο και την απήχηση που έχουν στον κόσμο «πρώτη φορά στη ζωή μου παίζω σε δύο θέατρα sold out! Είναι σπάνιο, δεν είναι εύκολο. Εντάξει στους “12 ενόρκους” που έχει μια ιστορία από πίσω, δεν είναι και μεγάλο το θέατρο, αλλά το άλλο είναι χιλίων θέσεων. Λέω τι γίνεται εδώ; Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε».

Για το χαμό του πατέρα του, όταν ο ίδιος ήταν σε μικρή ηλικία, ο κ. Εσκενάζυ είπε «ήμουν 15 χρονών. (έφυγε) από καρκίνο, το θυμάμαι… Και την αδελφούλα μου την αγαπημένη από καρκίνο και αυτή στα εξήντα της. Εξήντα ο μπαμπάς μου, εξήντα η μαμά μου και όταν πήγα εξήντα λέω κάπου εδώ με περιμένει να παίξουμε ζαριές».

Περιγράφοντας τον ερχομό του στην Αθήνα και τις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες αντιμετώπισε ο κ. Εσκενάζυ είπε «έκανα ωτοστόπ και επειδή είμαι τυχερός άνθρωπος, κάποιες στιγμές είμαι και άτυχος. Με πήρε ένα φορτηγό και χάλασε στη διαδρομή, βραδιάτικα και περιμέναμε και εγώ και αυτός» και συνέχισε για το ίδιο θέμα «έχω κοιμηθεί σε παγκάκι και είναι και πάρα πολύ ωραία. Όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα γιατί δεν είχα που να μείνω, αλλά πρέπει να σας πω το εξής ότι οτιδήποτε κάνει ο άνθρωπος, μα οτιδήποτε κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη μπορεί να είναι καλά».

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ