26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Βραβείο για το Γυμνάσιο-Λ.Τ. Κερασοχωρίου, που συμμετείχε σε διαγωνισμό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

«Το αποτύπωμα του 1821 στον τόπο μου», είχε θέμα ο μαθητικός διαγωνισμός που διοργάνωσε η Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας. Μεταξύ των σχολείων που διακρίθηκαν ήταν το Γυμνάσιο – Λυκειακές Τάξεις Κερασοχωρίου.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Στερεάς και την υποστήριξη της Περιφέρειας, διοργάνωσε μαθητικό διαγωνισμό με αφορμή την επέτειο διακοσίων (200) ετών από την Εθνεγερσία.

Στο διαγωνισμό με τίτλο «Το αποτύπωμα του 1821 στον τόπο μου» συμμετείχαν σχολεία πρωτοβάθμιας (νηπιαγωγεία-δημοτικά) και δευτεροβάθμιας (γυμνάσια-λύκεια) εκπαίδευσης απ’ όλους τους νομούς της Στερεάς, ενώ στη λίστα των βραβευθέντων βρέθηκε το Γυμνάσιο – Λυκειακές Τάξεις Κερασοχωρίου. Η απονομή πραγματοποιήθηκε πριν λίγες εβδομάδες στο Διοικητήριο της ΠΕ Φθιώτιδας, στη Λαμία.

Τα βραβεία αντιστοιχούσαν σε ψηφιακό εξοπλισμό αξίας 600 ευρώ έκαστο και προσφέρθηκαν από την Περιφέρεια Στερεάς. Έπαινοι απεστάλησαν σε όλες τις σχολικές μονάδες που συμμετείχαν. Το σχολείο από το Κερασοχώρι κέρδισε έναν φορητό υπολογιστή, τον οποίο και παρέλαβε στη διάρκεια της εκδήλωσης απονομών η εκπαιδευτικός κα Γεωργία Ανδρίτσου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ