6 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

«Βόμβες» στο NBA: Στους Κινγκς ο Σαμπόνις, στους Πέλικανς ο ΜακΚόλουμ

Δύο τεράστιες – σε σημαντικότητα αλλά και αριθμό παικτών – ανταλλαγές πραγματοποιήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Πιο συγκεκριμένα, οι Νιού Ορλίνς Πέλικανς και οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς συμφώνησαν σε ένα trade με βασικούς πυλώνες τους Σι Τζέι ΜακΚόλουμ και Τζος Χαρτ. Λάρι Νανς Τζούνιορ και Τόνι Σνελ θα μετακομίσουν επίσης στην Νέα Ορλεάνη την ώρα που Τόμας Σατοράνσκι, Νίκελ Αλεξάντερ-Γουόκερ και Ντίντι Λουζάντα θα πραγματοποιήσουν το αντίθετο δρομολόγιο. Επίσης, η ομάδα από το Όρεγκον θα πάρει ένα πικ πρώτου γύρου και δύο πικ δεύτερου γύρου.

Οι Μπλέιζερς πλέον έχουν αρκετό χώρο στο salary cap (60 εκατομμύρια δολάρια) για να επιδιώξουν να φέρουν τουλάχιστον έναν σούπερ σταρ δίπλα στον Ντάμιαν Λίλαρντ το καλοκαίρι. Από την άλλη, οι Πέλικανς πήραν έναν εξαιρετικό σκόρερ μαζί με δύο καλούς ρολίστες. Πλέον, η ομάδα του Γουίλι Γκριν θα περιμένει την επιστροφή του Ζάιον Ουίλιαμσον για να μπει για τα καλά στη μάχη της διεκδίκησης μιας θέσης στα πλέι οφ.

Rebuilding η Ιντιάνα, εμπιστοσύνη στον Φοξ το Σακραμέντο

Λίγη ώρα αργότερα, οι Πέισερς συμφώνησαν με τους Κινγκς σε μια ανταλλαγή που αλλάζει πλήρως τα δεδομένα και στις δύο ομάδες. Ο Ντομάντας Σαμπόνις θα μετακομίσει στην Καλιφόρνια, παρέα με τους Τζέρεμι Λαμπ και Τζάστιν Χόλιντεϊ και ένα πικ δεύτερου γύρου. Παράλληλα, Ταϊρίς Χάλιμπουρτον, Μπάντι Χιλντ και Τρίσταν Τόμσον θα βρεθούν στην Ινδιανάπολη ως μέρος του rebuilding που κάνει η ομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν αποκλείεται και ο Μαϊλς Τέρνερ να αποχωρήσει από τους Πέισερς πριν την trade deadline.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ