26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δήμοι Σάμου: Υπέγραψαν σύμφωνο για την προώθηση της ελληνικής και πολωνικής επιχειρηματικότητας

Με σκοπό την από κοινού προώθηση της συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής και της πολωνικής επιχειρηματικότητας και βιομηχανίας, τη διοργάνωση και προώθηση κοινών εκδηλώσεων μεταξύ των φορέων, καθώς γενικότερα την ανάπτυξη των ελληνικών και ελληνοπολωνικών συμφερόντων, υπογράφτηκε σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των δήμων της Σάμου και του Πολωνικού-Ελληνικού Βιομηχανικού & Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Το σύμφωνο παρουσία του Πρέσβη της Ελλάδος κ. Μιχαήλ Δαρατζίκη και της ακολούθου κας

Σοφίας Μαρίας Μπαγατέλα, υπέγραψαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Αθανασιάδης και οι εξουσιοδοτημένοι Αντιδήμαρχοι Τουρισμού κ. Δημήτρης Βολακάκης από το Δήμο Δυτικής Σάμου και κ. Δέσποινα Κάιλα από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

επισφραγίζοντας την συνεργασία μεταξύ των φορέων. Στόχος είναι η ανάπτυξη δράσεων και η συμμετοχή σε εξειδικευμένα ευρωπαϊκά προγράμματα με εμπορικό και οικονομικό ενδιαφέρον ενώ αυτή η συνεργασία ανοίγει επίσης το δρόμο για τον από κοινού σχεδιασμό και την υλοποίηση πρωτοβουλιών στήριξης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, της επιχειρηματικής δικτύωσης και προβολής στις αγορές του εξωτερικού.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ